Stone Group International: Συμμετοχή στην έκθεση της Κίνας "Xiamen 2015"

Με ουσιαστικές επιχειρηματικές συναντήσεις, έκλεισε ο κύκλος των επαφών για την εταιρία Stone Group International στην διεθνή έκθεση Διακοσμητικών Πετρωμάτων και Τεχνολογίας, Xiamen Stone Fair 2015 στην Κίνα, που διεξήχθη 6-9 Μαρτίου.

Σε ένα καλαίσθητο περίπτερο 72 τμ, η εταιρία, στο πλαίσιο και της εξαγοράς ποσοστού της εταιρίας Birros Group-Hellenic Marble Quarry (Dorika Marbles SA), με την συμμετοχή της διοίκησης και των στελεχών της, παρουσίασε το νέο της υλικό, το μάρμαρο Pirgon καθώς και το concept "12 Μυθικά Μάρμαρα". Το περίπτερο επισκέφθηκαν σημαντικοί πελάτες κυρίως από την Άπω Ανατολή. Στο πλαίσιο της έκθεσης, το τμήμα προμηθειών της εταιρίας είχε σημαντικές επαφές με νέους προμηθευτές για αγορά νέων υλικών και διερεύνηση νέων συνεργασιών. Η αρχιτεκτονική του περιπτέρου ως μια ιδέα λατομικής γεωμετρίας σε συνδυασμό με τα "12 Μυθικά Μάρμαρα" συγκέντρωσε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό κοινού, επισκεπτών και πελατών.

Η έκθεση, η οποία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις μαρμάρου και φυσικών πετρωμάτων στον κόσμο με 166.000 τμ εκθεσιακό χώρο, αποτελεί βαρόμετρο των εξελίξεων στην μεγάλη αγορά της Κίνας, την πιο σημαντική τα τελευταία χρόνια αγορά για τα ελληνικά μάρμαρα, όπως έχει τονιστεί άλλωστε από όλους τους φορείς. Ταυτόχρονα, εκφράζει τις εξελίξεις που σημειώνονται στην κινεζική βιομηχανία διακοσμητικών πετρωμάτων, η οποία, στηριζόμενη στο τεράστιο μέγεθος της κινεζικής αγοράς, έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ποιοτική βελτίωση της παραγωγής της, με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητάς της.