Το σχέδιο για Εθνική Ασφαλιστική & οι βόλτες μετόχων "Τζιρακιάν"

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Η πώληση της ασφαλιστικής θα περιλαμβάνεται όπως ακούμε στο πλάνο αναδιάρθρωσης που καταρτίζει η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της αποεπένδυσης από non core business assets.

Το εγχείρημα πώλησης αναμένεται, όμως, εντός του 2014. Θα έχουν προηγηθεί αλλαγές στη διοίκηση, ένα νέο πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της Εθνικής Ασφαλιστικής που θα περιλαμβάνει και εθελούσια έξοδο για εργαζόμενους.

Όλα αυτά προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για το εγχείρημα πώλησης το 2014. 

ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ: Αξιοσημείωτη η παρουσία των βασικών μετόχων της Τζιρακιάν σε γενικές συνελεύσεις άλλων εταιριών του κλάδου.

Απλό ενδιαφέρον ή να... ψήνεται κάτι;

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ MR GREXIT: Τελικά υπάρχει θεός και όχι μόνο είναι Έλληνας(!), αλλά φαίνεται να... τιμωρεί και όσους κατά καιρούς έχουν πει κακά λόγια για τη χώρα μας.

Δείτε για παράδειγμα τι έπαθε ο διευθυντής του τμήματος ανάλυσης της Citigroup κ. Willem Buiter, ο άνθρωπος δηλαδή που «εφηύρε» την έννοια του GREXIT και που ακόμη και σήμερα -κόντρα σε πολλούς άλλους- θεωρεί ως πολύ πιθανή την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του ξένου τύπου ο κ. Buiter προσέφυγε στη δικαιοσύνη για σεξουαλική παρενόχληση(!) εναντίον της πρώην ερωμένης του Ολλανδής Heleen Mees, οικονομολόγου και πρώην καθηγήτριας στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο γνωστός αναλυτής ελάμβανε βροχή μηνυμάτων στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο για περισσότερα από δύο χρόνια, με περιεχόμενο από... άσεμνο έως και απαγορευμένο.

Το αποτέλεσμα της μήνυσης του κ. Buiter ήταν η σύλληψη της Ολλανδής πρώην καθηγήτριας πανεπιστημίου.
euro2day.gr