4ος διαγωνισμός «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία»

Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την έναρξη κατάθεσης προτάσεων στον 4ο διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία», με δεδηλωμένο στόχο να στηρίξει ουσιαστικά τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στον τομέα της τεχνολογίας στη Ελλάδα.

Με τον διαγωνισμό «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία» η Εθνική επιχειρεί να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη πρωτοπόρων συστημάτων και εφαρμογών βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στο σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Πέρα από τη διαγωνιστική φάση και τη βράβευση των προτάσεων, έμφαση δίνεται από την Εθνική Τράπεζα στην υποστήριξη της υλοποίησης επιλεγμένων προτάσεων. Η υποστήριξη περιλαμβάνει ποικίλες ενέργειες, όπως η χρηματοδότηση πιλοτικών εφαρμογών, η παροχή συνδρομής στην προσπάθεια εύρεσης επενδυτών, η δυνατότητα εκπαίδευσης των συντακτών (σε περιπτώσεις φοιτητών) κ.λπ.

Οι πρωτότυπες προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο του 4ου Διαγωνισμού θα πρέπει να αφορούν σε μια από τιςακόλουθες τρεις θεματικές ενότητες:
  1. Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα
  2. Περιβάλλον και τεχνολογία
  3. Πολιτισμός και τεχνολογία

Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο κάθε θεματικής ενότητας, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό, μπορείτε να βρείτε στους Όρους Συμμετοχής του διαγωνισμού, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας

Η υποβολή των προτάσεων ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 και θα διαρκέσει μέχρι την 7η Οκτωβρίου 2013 στις 15.00.

Τα βραβεία

· Στους τέσσερις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν τα ακόλουθα χρηματικά βραβεία:
  • Α' Βραβείο είκοσι χιλιάδες (20.000) Ευρώ
  • Β' Βραβείο δέκα χιλιάδες (10.000) Ευρώ
  • Γ' Βραβείο έξι χιλιάδες (6.000) Ευρώ
  • Δ' Βραβείο τέσσερις χιλιάδες (4.000) Ευρώ

· Στους υπόλοιπους προκριθέντες στη Γ' Φάση, έξι βραβεία των χιλίων πεντακοσίων (1.500) Ευρώ.

· Δέκα φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop) θα δοθούν στους προκριθέντες της Β' Φάσης οι οποίοι δεν προκρίθηκαν στη Γ' Φάση.

· Όλες οι έγκυρες συμμετοχές, εκτός των όσων έχουν προκριθεί στη Β' Φάση, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση με δώρα. Τα δώρα θα κληρωθούν παρουσία συμβολαιογράφου σε προγενέστερη ημερομηνία από την τελετή βράβευσης, ενώ η απονομή τους θα γίνει στη διάρκεια της τελετής. Ο χρόνος και ο τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως από τη Διοργανώτρια μέσω της ιστοσελίδας του Διαγωνισμού.