Έκθεση "Οικονομική Θέρμανση & Εξοικονόμηση Ενέργειας" 2013 - Χορηγός Επικοινωνίας ERGON blog

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ergonblog.gr
Το ελληνικό κοινό ετοιμάζεται να υποδεχτεί για ακόμα μια χρονιά τη σημαντική διεθνή Έκθεση “Οικονομική Θέρμανση’’, η οποία έρχεται για να μας παρουσιάσει όλες τις εναλλακτικές μορφές θέρμανσης.


Όλες οι εναλλακτικές και πιο οικονομικές μορφές θέρμανσης πρόκειται να παρουσιαστούν σε επαγγελματίες του είδους και ευρύτερο κοινό, στα πλαίσια της έκθεσης ‘’Οικονομική Θέρμανση 2013’’, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από 27-30 Σεπτεμβρίου 2013, από την εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Be Best.

Μετά τη θεαματική υποδοχή της πέρυσι από κοινό και την απόλυτη ικανοποίηση των εκθετών από τα αποτελέσματα της συμμετοχής τους, η μεγάλη διεθνής Έκθεση προσκαλεί ξανά τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των εναλλακτικών μορφών θερμανσης αλλα και γενικότερα στην εξικονόμηση ενεργειας, να παρουσιάσουν τις τελευταίες αφίξεις σε προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με την πιο προσιτή οικονομικά θέρμανση για σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. 

Στο σημαντικό εκθεσιακό event, στο οποίο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή οι μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες της αγοράς, ξεπερνώντας κατά πολύ τον περσινό αριθμό συμμετεχόντων, έχει ήδη αρχίσει να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον και από το καταναλωτικό κοινό, το οποίο ζητάει συνεχώς πληροφορίες, αναζητώντας μία διέξοδο από μία μεγάλη οικονομική ’’πληγή ’’ της καθημερινότητάς του. 

Όπως αρχικά είχαν προβλέψει οι δημιουργοί και διοργανωτές του φιλόδοξου αυτού εκθεσιακού εγχειρήματος, η σημασία και απήχησή του σε ένα τεράστιο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού ήταν τουλάχιστον θεαματικές, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες είναι απόλυτα δεκτικοί όταν έχουν μπροστά τους ένα προϊόν που αξίζει την προσοχή τους, και, ότι με τη σειρά τους, όσες επιχειρήσεις διαθέτουν το εν λόγω προϊόν, έχουν μία τεράστια ευκαιρία να αξιοποιήσουν την έκθεση για να το προβάλλουν εύκολα, άμεσα και αποτελεσματικά! 

Η Έκθεση "Οικονομική Θέρμανση 2013’’ έρχεται για να δηλώσει ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα και προσκαλεί όλους τους επαγγελματίες του χώρου να κάνουν το ίδιο, ανοίγοντας νέους δρόμους στο κοινό και συστήνοντάς το με τις πιο εξελιγμένες και εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, οι οποίες όμως, δεν ’’καίνε’’ το πορτοφόλι του.

ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2013 
27-30 Σεπτεμβρίου 2013 
Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού)

Το ERGON blog είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας και θα σας κρατά ενημερωμένους για τα νέα της Έκθεσης.


Περισσότερες πληροφορίες:
Αθηνάς 34 & Αίαντος, Ίλιον 131 22 * Τηλ: 210-2626267 * Fax: 210-8250130