Θεμέλιο Software: Παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας Kostologisikoufomaton.gr

Σε μία λαμπερή βραδιά για το χώρο του αλουμινίου, η ηγέτιδα εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, Θεμέλιο Software πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας www.kostologisikoufomaton.gr, παρουσία των εκπροσώπων των σημαντικότερων κατασκευαστών αλουμινίου της Ελλάδας, στο Divani Apollon Palace & Spa της Βουλιαγμένης. 

Από την πλευρά της Θεμέλιο Software, οι εκπρόσωποι της εταιρείας κ. Παναγιώτης Γαλατάς και κα. Ειρήνη Κρίκου, υποδέχτηκαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους τους, λίγο πριν λάβουν το λόγο, για την παρουσίαση της νέας πλατφόρμας. Η ανταπόκριση των στελεχών του κλάδου του αλουμινίου ήταν ιδιαίτερα θερμή και οι εκπρόσωποι έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον, προκειμένου να ενημερωθούν για τη χρηστικότητα και τα οφέλη της νέας αυτής πλατφόρμας.

Η πλατφόρμα www.kostologisikoufomaton.gr που θα είναι διαθέσιμη στο κοινό τον Ιούλιο 2013, περιλαμβάνει βασικές έννοιες (λέξεις και φράσεις) για τη διευκόλυνση του καταναλωτή και επεξήγηση για τους τύπους και τις διαστάσεις των κουφωμάτων που επιλέγει. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα στον ιδιώτη να επιλέξει τον κατασκευαστή της περιοχής του (με βάση την ένδειξη των έργων του και του ιστορικού του), παρέχει πληροφορίες για την πιστοποίηση των κουφωμάτων και δίνει χρήσιμες πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα που επιδοτεί τα κουφώματα.

Με τη νέα καινοτομική πλατφόρμα της Θεμέλιο Software, ο ιδιώτης μπορεί πλέον άμεσα, να υπολογίσει το κόστος των κουφωμάτων που επιθυμεί αλλά και την εξοικονόμηση της ενέργειας και του κόστους που θα πετύχει μέσα στον χρόνο, από την αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων του με νέα ή την τοποθέτηση εξαρχής νέων και να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα. Με την συμπλήρωση των στοιχείων τους στην ειδική φόρμα και την επιλογή των χαρακτηριστικών των κουφωμάτων τους, επιλέγουν τον πιστοποιημένο κατασκευαστή και ζητούν την τελική του προσφορά. Το χρήσιμο αυτό εργαλείο λύνει τα χέρια όχι μόνο των ιδιωτών, αλλά και των κατασκευαστών, που μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό μπορούν να απαντούν και να στέλνουν τις τελικές τους προσφορές στους ενδιαφερόμενους καταναλωτές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα www.kostologisikoufomaton.gr, αν είστε ιδιώτης ή κατασκευαστής, μπορείτε να απευθυνθείτε στους εκπροσώπους της εταιρείας Θεμέλιο Software, μέσω email στο: info@themelio.gr ή εναλλακτικά στο τηλέφωνο: +30 210 9952961.

Σχετικά με την Θεμέλιο Software:

Η εταιρεία ΘΕΜΕΛΙΟ Software ιδρύθηκε το 1989 και έκτοτε ασχολείται με την ανάπτυξη λογισμικού ειδικά για κατασκευαστές αλουμινίου και PVC. Μέχρι σήμερα, έχει μηχανογραφήσει περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας τις πρωτοπόρες υπηρεσίες της.

Έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, η ΘΕΜΕΛΙΟ Software προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων στους κατασκευαστές κουφωμάτων. 

Το πρόγραμμα ProfilSmart CE, το περιοδικό Themelio.gr, το site www.e-alouminio.gr και πλέον η διαδικτυακή πλατφόρμα www.kostologisikoufomaton.gr είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους εφοδιάζεται ο σύγχρονος κατασκευαστής με πολύτιμα εφόδια.

Η εταιρεία, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, έχει επανδρώσει το τμήμα υποστήριξης της εταιρείας με το κατάλληλο προσωπικό.