Βιωματικό Αμπελοοινικό Σεμινάριο-Από το Branding στο Χωράφι

Το καλό κρασί, φτιάχνεται στο οινοποιείο, το μεγάλο κρασί όμως φτιάχνεται στο αμπέλι, συνοδεύει φαγητό και πίνεται με παρέα.

Αυτό πιστεύουν η Χαρούλα Σπινθηροπούλου (ΑΡΓΑΤΙΑ), ο Βασίλης Μαρίνος (ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΗ), ο Αντώνης Κιοσέογλου (ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ), ο Παναγιώτης Γεωργιάδης (ΑΡΓΑΤΙΑ) και ο Χρήστος Δ. Κατσάνος (ΤROPOS Branding Co–DKG Group) κι αυτό θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν σε ένα διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο Αμπελουργίας- Οινοποίησης – Γαστρονομίας στις 23 και 24 του Αυγούστου στο Ροδοχώρι της Νάουσας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που αντιλαμβάνονται την Επιχειρηματικότητα συνδεδεμένη με τη Δημιουργικότητα:
  • που θέλουν να εγκαταστήσουν έναν αμπελώνα και δε γνωρίζουν τον τρόπο
  • που έχουν αμπελώνα και θέλουν να φτιάξουν το δικό τους κρασί
  • που έχουν δικό τους οινοποιείο και πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνουν σωστά
  • αυτούς που ψάχνουν να βρουν έμπνευση τρόπων διάθεσης-πώλησης του κρασιού τους στην διεθνοποιημένη αγορά
  • σε ανθρώπους που δεν επαναπαύονται με αυτά που έχουν και θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βιώσουν κάτι νέο και διαφορετικό από αυτό που οι ίδιοι κάνουν.
Ορθές αλλά και λανθασμένες πρακτικές που εφαρμόζονται στο αμπέλι, το οινοποιείο, τη διάθεση και το marketing του κρασιού θα αποτελέσουν τη βάση του βιωματικού αυτού σεμιναρίου, στο οποίο η γαστρονομία- φαγητό, κρασί- θα κάνει την κάθε μέρα πιο πολιτισμένη.

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το International Research & Training Centre for Sustainability (IRTC) έναν Οργανισμό που ασχολείται με την Έρευνα αλλά και τη Διάχυση της Πρακτικής γνώσης των μελών του που είναι έμπειρα μέλη του αγροτικού χώρου και ιδιαίτερη έμφαση στο τρόφιμο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επικοινωνία

IRTC : κ. Δήμητρα Νοτίου 2310 488915

Οινοποιείο ΑΡΓΑΤΙΑ: κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης 6978 890530 & κ. Χαρούλα Σπινθηροπούλου 6972 884212


epixeiro.gr