Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βραβεύει την πράσινη πρωτοβουλία

Τα καλύτερα πράσινα μπαλκόνια και αυλές της Θεσσαλονίκης θα αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας, και θα βραβευθούν στο πλαίσιο της μεγάλης οικολογικής γιορτής, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά με σύνθημα «Ζω Οικολογικά Καθημερινά».

Ο Δήμος της πόλης, απευθύνει πρόσκληση στους Θεσσαλονικείς, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου πράσινου μπαλκονιού ή αυλής και της καλύτερης ιδιωτικής περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας.

“Ανεβάστε την καλύτερη φωτογραφία σας ή «παζλ φωτογραφιών», ψηφίστε και διαδώστε το μήνυμα” αναφέρεται στο κάλεσμα προς τους δημότες με στόχο oι καλύτερες συμμετοχές να αναδειχθούν μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας σε συνδυασμό με την απόφαση της εντεταλμένης κριτικής επιτροπής.

Οι προετοιμασίες για τον διαγωνισμό σε συνεργασία με την ομάδα του GreenParty (GP) έχουν ξεκινήσει και η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή.

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να φωτογραφήσει τη δική του «πράσινη γωνιά» ή πρωτοβουλία και να την ανεβάσει στην ιστοσελίδα της ομάδας GP, www.greenparty.gr έως 5 Ιουνίου. (Όσοι αδυνατούν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια από την ομάδα του GreenParty η οποία έχει την δυνατότητα να τραβήξει και τις φωτογραφίες).

Οι νικητές θα βραβευτούν κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Greenparty οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 5 έως 9 Ιουνίου στο Πεδίο του Άρεως.

Για περισσότερες πληροφορίες οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν ηλεκτρονικά μέσω των ιστοσελίδων της ομάδας GreenParty: info@greenparty.gr, www.greenparty.gr, ή στη σελίδα της στο FB www.facebook.com/greenparty αλλά και στα τηλέφωνα 2310530585 και 2310535280.


kala-nea.gr