Θεσσαλονίκη: Ενημερωτική Εσπερίδα στο πλαίσιο της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση «ΕΡΜΗΣ»

Ενημερωτική Εσπερίδα στο πλαίσιο της Πράξης «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση «ΕΡΜΗΣ», διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΤΟΠΣΑ ΕΡΜΗΣ, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013 και ώρα 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος).

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κος Θεόδωρος Καράογλου και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κος Απόστολος Τζιτζικώστας. Oι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν από τους αρμόδιους για το Πρόγραμμα και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Το Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση «ΕΡΜΗΣ» Η Πράξη «Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση “ΕΡΜΗΣ”» εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 και αποτελεί μία ολοκληρωμένη παρέμβαση για την προώθηση της απασχόλησης. Στόχος του Προγράμματος είναι η εργασιακή ένταξη των 90 Ωφελούμενων που θα συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, με την προώθησή τους στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα.

Δείτε παρακάτω την σχετική πρόσκληση και το πρόγραμμα της εσπερίδας: