5ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο Μετρολογίας


Η Ελληνική Ένωση Εργαστηρίων - HellasLab και η Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΑΕ) συνδιοργανώνουν το 5ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο Μετρολογίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Μαΐου 2014 στην Αθήνα.

Το συνέδριο αποτελεί σταθερά τα τελευταία χρόνια μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και γόνιμου προβληματισμού όλων όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της μετρολογίας στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως εφαλτήριο για την αναβάθμιση των εθνικών εργαστηριακών και μετρολογικών υποδομών.

Το συνέδριο «Μετρολογία 2014» είναι για την ελληνική επιστημονική κοινότητα μια σημαντική ευκαιρία διεύρυνσης γνώσεων και ανταλλαγής απόψεων για όλους τους τομείς μετρολογικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στις μετρήσεις ιοντιζουσών και μη ιοντιζουσών ακτινοβολιών, καθώς και στα συναφή με αυτές θέματα προστασίας του πληθυσμού και του περιβάλλοντος.

Το επιστημονικό πρόγραμμα περιλαμβάνει προφορικές παρουσιάσεις και ανακοινώσεις (posters). Παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου θα λειτουργήσει και έκθεση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο.