Σεμινάριο “Τεχνικές Πώλησης” Θεσσαλονίκη, 26 & 27 Ιουνίου

Ξέρετε τι χρειάζεται για να κάνετε μια επιτυχημένη πώληση; Πως μπορούμε να φτιάξουμε τα επιχειρήματα που θα χρησιμοποιήσουμε για να πείσουμε έναν δυνητικό πελάτη να αγοράσει το προϊόν ή την υπηρεσία μας; Που μπορούμε να βρούμε πελάτες για το προϊόν μας;

Αυτές και άλλες ερωτήσεις θα απαντήσουμε στο σεμινάριο “Τεχνικές Πώλησης” που διοργανώνει η LearningEvolution.gr την Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές, επαγγελματίες πωλητές και όποιον ενδιαφέρεται να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στις πωλήσεις.



Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα έχετε αποκτήσει μια πλήρη εικόνα της διαδικασίας της πώλησης, και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να προετοιμαστείτε για την πώληση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας.



Θα μάθετε πως να προετοιμάζεστε για μια πώληση (οργάνωση υλικού, δομή παρουσίασης, εύρεση κατάλληλου κοινού στόχου), και πως να φέρεστε κατά τη διάρκεια της πώλησης (αντιμετώπιση αντιρρήσεων πελάτη, δόμηση επιχειρημάτων, κτλ).



Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα σεμιναρίων της Evolution Consulting, 25ης Μαρτίου 37, Θεσσαλονίκη. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 40€ και οι θέσεις περιορισμένες, οπότε και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και να κάνετε την εγγραφή σας ηλεκτρονικά στην σελίδα www.LearningEvolution.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310.466.481