Από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου η Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» διοργανώνουν και φέτος, για 29η συνεχή φορά, την «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», Βαλκανική – Ενεργειακή – Αγροτική, από τις 18 έως 22 Σεπτεμβρίου 2013, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις τους, στα Κοίλα Κοζάνης.

Η «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» αποτελεί ένα κοινό σημείο αναφοράς του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας, της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Είναι ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός που τοποθετεί σε πρώτο πλάνο τους πρωταγωνιστές της οικονομικής ανάπτυξης.

Πραγματοποιείται, στις σύγχρονες εκθεσιακές εγκαταστάσεις τους που περιλαμβάνουν 4.000 τ.μ. στεγασμένου και 4.000 τ.μ. υπαίθριου χώρου. Η επισκεψιμότητα της ξεπερνά τους 22.000 επισκέπτες, ενώ ο ν. Οδικός Άξονας της «Εγνατίας Οδού», συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση και στον εμπλουτισμό της καθώς συνδέει της περιοχή με την Κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο και τα Βαλκάνια.

Με ανανεωμένο χαρακτήρα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς ενδιαφερόντων: Συνεργασία με τα Βαλκάνια, στα Ενεργειακά & Αγροτικά θέματα και στην Καινοτομία.

Ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, μπορούν να πάρουν μέρος, επωφελούμενοι όλα τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συμμετοχής – Άμεση επαφή με το ευρύ καταναλωτικό κοινό, την επαφή με Εμπορικούς Επισκέπτες & Αντιπροσώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, την ουσιαστική προβολή της επιχείρησης τους με άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από τη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, στα Κοίλα Κοζάνης ή στα Τηλ.: 2461045980 & 2, 45978, fax: 45977, e-mail: info@ekthesiako.gr,ekdilosis@ekthesiako.gr, logistirio@ekthesiako.gr.



epixeiro.gr