Πρόγραμμα «1+1= Περισσότερη Εξωστρέφεια» από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων

Ενεργοποιείται το Πρόγραμμα «1+1= Περισσότερη Εξωστρέφεια» που προβλέπει ειδικές εκπτώσεις 27,6% στις ετήσιες συνδρομές των μελών του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) όταν προσκαλέσουν για εγγραφή στο Μητρώο Εξαγωγέων του ΠΣΕ, άλλες υφιστάμενες ή νεοφυείς επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν διεθνοποιημένο προσανατολισμό. Παράλληλα τα νέα μέλη που θα εγγραφούν στο μητρώο εξαγωγέων αποκτούν μια σειρά προνομίων.

Το Πρόγραμμα «1+1» του ΠΣΕ, για νέες αιτήσεις θα είναι ανοιχτό από τις 3 Ιουνίου ως 31 Ιουλίου 2013.

Η ειδική έκπτωση 27,6% επί της ετήσιας συνδρομής στα υπάρχοντα μέλη του Συνδέσμου αποτελεί έμμεση επιβράβευση στη συμβολή τους για την επίτευξη του ιστορικού ρεκόρ εξωστρέφειας το 2012, οπότε και η αξία των ελληνικών εξαγωγών ξεπέρασε τα 27,6 δισ. ευρώ.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του ΠΣΕ, κυρία Χριστίνα Σακελλαρίδη, «η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, είναι υπόθεση όλων μας. Ενισχύοντας τη δικτύωση μεταξύ των εξωστρεφών επιχειρήσεων της χώρας, πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες επιτυχούς διείσδυσης σε νέες αγορές και ενισχύεται η δυναμική των εξαγωγών. Παράλληλα, όμως, ενισχύεται η φωνή του κάθε Έλληνα εξαγωγέα. Συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις του ΠΣΕ, εμείς οι Έλληνες εξαγωγείς, στηρίζουμε την εξωστρεφή επιχειρηματικότητα».

Τα νέα μέλη που θα εγγραφούν στο Μητρώο του ΠΣΕ, αποκτούν μία σειρά από προνόμια και υποστήριξη συμμετοχής:

- Σε επιδοτούμενες δράσεις του ΕΣΠΑ και Κοινοτικών Προγραμμάτων προώθησης - προβολής και εκπαίδευσης - κατάρτισης, όπως το Πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων», «Κατάρτιση σε Θέματα Εξωστρέφειας: Διεθνές εμπόριο και εξαγωγές στην πράξη» ή τα ΤΟΠΣΑ.

- Σε δράσεις του ΠΣΕ, όπως συμμετοχή σε ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

- Στο πρόγραμμα «GO INTERNATIONAL», που συνδιοργανώνουν σε συνεργασία με την Eurobank, ο ΠΣΕ, ο ΣΕΒΕ, ο ΣΕΚ και ο ΣΕΒ.

- Στην Πλατφόρμα Διαδικτυακής Προβολής και Υποστήριξης: EXPORTGATE.GR.

- Στο HELPDESK του ΠΣΕ, την υπηρεσία Άμεσης Αντιμετώπισης Προβλημάτων.

- Στην Υπηρεσία Δωρεάν Προώθησης - προβολής προϊόντων και δικτύωσης με αγοραστές, μέσα και από τις υπηρεσίες του portal των εξαγωγών www.pse.gr., (με πάνω από 300.000 μοναδικούς χρήστες σε Ελλάδα και Εξωτερικό).

- Στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ με ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, όπως Μεταφορείς, Εταιρείες Logistics, Εκτελωνιστές, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Ειδικούς για Νομικά και Φορολογικά Θέματα (Επιστροφές ΦΠΑ), Μεταφραστές/Διερμηνείς κτλ.

- Στις ενημερώσεις επί εξαγωγικών θεμάτων και εξατομικευμένες Έρευνες Αγοράς, ανά χώρα-στόχο ή προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες: pse@otenet.gr, με την ένδειξη «Πρόγραμμα: 1+1».

News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ