ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ: Επιστολή διαμαρτυρίας για την αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας

Την έντονη διαμαρτυρία του για την απόφαση αναστολής λειτουργίας του ΙΚΑ Ν. Ιωνίας εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και απέστειλε σχετική επιστολή στον Υπουργό εργασίας και τους Βουλευτές Μαγνησίας. Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω: 

Κύριε Υπουργέ, 

Με την παρούσα επιστολή μας διαμαρτυρόμαστε για την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νέας Ιωνίας Δήμου Βόλου. Σε περίπτωση υλοποίησης της απόφασης αυτής είναι ευνόητο ότι χιλιάδες ασφαλισμένοι που εξυπηρετούνται από το υπάρχον υποκατάστημα καθώς και όλες οι υπαγόμενες στο υποκατάστημα ΙΚΑ υπηρεσίες θα αναγκαστούν στο εξής να εξυπηρετούνται από το ΙΚΑ Βόλου, με αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου εξυπηρέτησης όλων και την αντίστοιχη απώλεια ποιότητας υπηρεσιών. 

Είναι αδύνατον ένας νομός 200.000 κατοίκων να εξυπηρετηθεί επαρκώς από ένα και μόνο κατάστημα, καθώς γνωρίζετε ότι οι υπηρεσίες του ΙΚΑ είναι ήδη επιφορτισμένες. Ένας ευαίσθητος τομέας όπως αυτός της ασφάλισης των εργαζομένων δεν μπορεί να δεχθεί μεταβολές, οι οποίες υποβαθμίζουν περαιτέρω το θεσμό της υγείας και των ασφαλισμένων πολιτών. 

Παρακαλούμε, λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω να μην ανασταλεί η λειτουργία του ΙΚΑ Νέας Ιωνίας και να παραμείνει το υποκατάστημα ως έχει, έτσι ώστε συνεχίσουν οι ασφαλισμένοι να εξυπηρετούνται καλύτερα, άμεσα και έγκαιρα. 

Με εκτίμηση 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου 
του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου 


                Ο Πρόεδρος                                                            Η Γεν. Γραμματέας 



           Τσέλιος Κων/νος                                                        Κλεφτάκη Βασιλική