Διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στην Ελλάδα

Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από την Ελλάδα, άλλες ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event).

Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς θα πραγματοποιήσει αύριο το μεσημέρι, 11 Μαρτίου 2013, την εναρκτήρια ομιλία στη Διεθνή εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθ. Τσαυτάρης θα συμμετάσχουν και θα τοποθετηθούν στη Διεθνή εκδήλωση στην οποία ομιλητής θα είναι και ο Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Αντ. Ταγιάνι.

Ο κ. Χατζηδάκης στις 15.15 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Antonio Tajani, αρμόδιο για την Επιχειρηματικότητα και τη Βιομηχανία, που επισκέπτεται τη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο.

Στόχος των επιχειρηματικών συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν είναι η ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην ελληνική αγορά και η επίτευξη διεθνών συνεργασιών από τις ελληνικές επιχειρήσεις, με επίκεντρο στους τομείς: αγροτικών προϊόντων / επεξεργασίας τροφίμων, κατασκευών, ενέργειας, πληροφορικής / επικοινωνιών, φαρμακευτικών προϊόντων, τουρισμού.

Πηγή: ΑΜΠΕ