4η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα Μεταποίηση - Συσκευασία - Logistics 2013»

Έπειτα από 3 πετυχημένες διοργανώσεις η έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics, αλλάζει σελίδα και πάει πολλά βήματα μπροστά, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καιρών και των επιχειρήσεων.

Η ευρεία έννοια της εφοδιαστικής αλυσίδας θα αποκτήσει όλη τη σημασία της στην 4η διοργάνωση της έκθεσης, η οποία θα αποτελέσει ορόσημο για τις κλαδικές εκθέσεις του βιομηχανικού, βιοτεχνικού και εμπορικού χώρου. 

Δύο νέες ενότητες βασικοί κρίκοι της εφοδιαστικής αλυσίδας θα παρουσιαστούν έμπρακτα στη διοργάνωση του 2013. Η παραγωγή – μεταποίηση και η συσκευασία, αναπόσπαστα προγενέστερα στάδια των logistics και των μεταφορών θα αποτελέσουν τους 2 νέους τομείς της έκθεσης. 

Με νέο αέρα σε νέο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο η 4η διοργάνωση της έκθεσης ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ (Μεταποίηση – Συσκευασία – Logistics) με νέες θεματικές και στην πράξη και στον τίτλο της, θα σημάνει την πληρέστερη έκθεση και θα προσφέρει ολοκληρωμένη πληροφόρηση και λύσεις για τις επιχειρήσεις του βιομηχανικού – βιοτεχνικού και εμπορικού τομέα.