Πάνω από 3 εκατομμύρια πελάτες της TUI αναμένονται στην Ελλάδα

Περισσότερους από 3 εκατομμύρια επισκέπτες στην Ελλάδα, προερχόμενους από όλη η την Ευρώπη, αναμένει εφέτος η ΤUI.


Τα στοιχεία ανακοίνωσε η εταιρεία με αφορμή την συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου TUI, Fritz Joussen, με τον νέο υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, στην Αθήνα.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν την ποικιλομορφία που έχουν οι εμπειρίες διακοπών στην Ελλάδα, όπως είναι οι διακοπές παραλίας, η τοπική κουζίνα, η ιστορία, η κουλτούρα καθώς και για τη σημασία του τομέα του τουρισμού, για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση.

Η TUI διαβλέπει μεγάλη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα και φέτος, με αύξηση των κρατήσεων της τελευταίας στιγμής, από όλες τις αγορές. Η τουριστική περίοδος χαρακτηρίζεται από μία μετακίνηση της ζήτησης από τη δυτική στην ανατολική Μεσόγειο.

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα Atlantica Hotels & Resorts, αύξησε το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων της φτάνοντας σήμερα 49 μονάδες, έχοντας προσθέσει 6 νέες ξενοδοχειακές μονάδες μόλις εφέτος. Ανάμεσα τους και το νέο Robinson Club στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Κρουαζιέρα

Η Ελλάδα αποτελεί επίσης βασικό προορισμό για τα 17 κρουαζιερόπλοια της TUI και τις τρεις εταιρίες που διαχειρίζονται τις κρουαζιέρες της (TUI Cruises, Hapag Lloyd Cruises και Marella Cruises). Ο Πειραιάς, το Ηράκλειο, η Σαντορίνη, η Ρόδος και το Κατάκολο είναι πέντε από τα βασικά λιμάνια της Ελλάδας για τα κρουαζιερόπλοια της TUI. Στα προγράμματα κρουαζιέρων της TUI, περιλαμβάνονται και μικρότερα νησιά όπως η Πάτμος, η Σύμη και η Σκιάθος.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!