Viceroy Los Cabos: Το νέο φουτουριστικό ξενοδοχείο της Λ.Αμερικής

Viceroy
Η VICEROY HOTEL GROUP επεκτείνεται στη Λατινική Αμερική με το νέο της ακίνητο, Viceroy Los Cabos.
Το επανασχεδιασμένο Resort, προσφέρει ένα νέο επίπεδο πολυτέλειας στο San Jose del Cabo, αιχμαλωτίζοντας τους επισκέπτες, με το φουτουριστικό σχεδιασμό και τις ιδιαίτερες εμπειρίες, που προσφέρει.
Viceroy
 Το ξενοδοχείο -που ήταν γνωστό και ως «Mar Adentro»- το αριστούργημα των 194 δωματίων, αρχικά σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα του Μεξικού, Miguel Angel Aragones, επανεμφανίστηκε ως ιδιοκτησία του ομίλου Viceroy μετά από ανακαινίσεις και βελτιώσεις.
Με ένα σχεδιασμό ονειρικό, που αγκαλιάζει τη φυσική ομορφιά του νερού σε κάθε πλευρά του θερέτρου, το νέο ξενοδοχείο είναι ένας καμβάς γεμάτος γοητευτικές εμπειρίες σε κάθε σημείο του.
Ανακαινίστηκαν πλήρως η πισίνα και το μπαρ, καθώς και το λόμπι, ώστε να προσφέρει αναζωογοννημένες εμπειρίες άφιξης, ενώ δημιουργήθηκαν νέοι χώροι εστίασης και ένα state-of-the-art γυμναστήριο, επιμελημένο από το διάσημο προπονητή του Λος Άντζελες, Harley Pasternak.
Viceroy
Οι πρώτες εικόνες του επισκέπτη είναι η σκαλισμένη σιδερένια πύλη, καθώς και μια παραδοσιακή ξύλινη πόρτα, ενώ η αισθητική εμπειρία αρχίζει όταν οι επισκέπτες καλωσορίζονται από τον ήχο του νερού, το εννοιολογικό κεντρικό στοιχείο, που έφερε στη ζωή ολόκληρο το θέρετρο. Η εντυπωσιακή και τολμηρή πρόσοψη είναι μία καλλιτεχνική μείξη από άσπρο, μαύρο και μπεζ.
Με εντυπωσιακό αλλά και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, η εταιρεία σχεδιασμού, Arquitectura de Interiores, με έδρα το Μεξικό, επανασχεδίασε τους εσωτερικούς χώρους του λόμπι και αντικατέστησε το λευκό χρώμα, με μια ζεστή χρωματική παλέτα με μπλε και φυσικούς τόνους άμμου, χρώματα εμπνευσμένα από τη μαγευτική συνάντηση της ερήμου και της θάλασσας του Los Cabos.
Viceroy
Το μοντέρνο και κομψό λόμπι είναι διακοσμημένο με χειροποίητες λεπτομέρειες, πλούσιες υφές και μοναδικά έργα τέχνης, εμπνευσμένα από τον τοπικό πολιτισμό του Μεξικού. Μετά την ανακαίνιση, το ξενοδοχείο απέκτησε πέντε ξεχωριστούς χώρους εστίασης, καθένας από τους οποίους προσφέρει μια φρέσκια και τοπική εμπειρία, που αντανακλά την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Το κόσμημα του ξενοδοχείου, είναι το εστιατόριο “Nido”, μεταφρασμένο από τα ισπανικά ως “φωλιά”. Βρίσκεται στο επίκεντρο του ξενοδοχείου και αποτελεί ένα κοινωνικό σημείο συνάντησης, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους ντόπιους. Η πρόσοψή του, που μοιάζει με φωλιά, περιβάλλεται από υπερυψωμένους πεζόδρομους, που φαίνεται να επιπλέουν στο νερό.
Viceroy
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια πόλη γεμάτη από τέχνη και ιστορία, και αποτελεί μία πύλη προς την πολύχρωμη κουλτούρα του Los Cabos. Το θέρετρο προσφέρει αληθινά βιωματικές και μοναδικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στον τοπικό πολιτισμό, εξερευνώντας την διαδρομή της τέχνης στην πόλη, την αποικιακή αρχιτεκτονική και τις αυθεντικές γαστρονομικές επιλογές. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ενσωματώνει την ουσία του νερού σε όλη την εκπληκτική αρχιτεκτονική του σχεδίαση.
Οι ανέσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν αίθουσα κινηματογράφου για προβολές ταινιών, ευέλικτους χώρους συσκέψεων, εστιατόρια και μπαρ και μία ανανεωμένη εμπειρία άφιξης στο λόμπι. Το Viceroy εμπνέει τους ταξιδιώτες με μοναδικές εμπειρίες, με τον προκλητικό σχεδιασμό και τις πρωτότυπες εμπειρίες, που προσφέρει.
Photo Credit: Viceroy Los Cabos

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!