Πώς ένα ασφαλιστήριο των 7,5 ευρώ το μήνα ξανάχτισε μία επιχείρηση στην Ηλεία

Σε πλήρη αποζημίωση προέβη η ΔΕΡΒΟΣ INSURANCE AGENT στο πιο ιστορικό κτήριο της Γαστούνης, το παραδοσιακό καφενείο η ΜΟΥΡΓΙΑ στο κέντρο της πόλης, το οποίο την 29/12/2018 έπαθε ολική καταστροφή από πυρκαγιά.

Oπως μας δήλωσε ο κ. Δέρβος Φώτιος ιδιοκτήτης της ΔΕΡΒΟΣ INSURANCE AGENT Σε πλήρη αποζημίωση των ζημιών που υπέστη, από την πρωτοφανή για τα δεδομένα της πόλης μας πυρκαγιά στις 29/12/2019, το ιστορικό παραδοσιακό καφενείο ΜΟΥΡΓΙΑ, πραγματοποιήσαμε και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας GENERALI. Η αποζημίωση αφορούσε τόσο την πλήρη αποκατάσταση των βελτιώσεων του κτηρίου όσο και του περιεχομένου, ώστε η λειτουργία του να γίνει ακριβώς όπως ήταν πριν αυτό το καταστροφικό συμβαν.

Από το ίδιο βράδυ βρεθήκαμε δίπλα στον επιχειρηματία και κάναμε άμεσα όλες τι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση καταγραφή της ζημιάς ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες επισκευής. Ένα κτήριο το οποίο μετράει έναν αιώνα ζωής και έχει διατελέσει σταθμό στην ιστορία της πόλης. Η ιδιωτική ασφάλιση για μια ακόμα φορά απέδειξε περίτρανα το πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι για την διασφάλιση ενός καταστροφικού γεγονότος, του οποίου χωρίς αυτής θα αδυνατούσε ο κάθε επιχειρηματίας να επανέλθει στην καθημερινότητα και να μπορέσει να ορθοποδήσει Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι για την εν λόγω πυρκαγιά το κόστος του συμβολαίου ήταν λιγότερο από 7,50 ευρώ το μήνα. Οπότε ας αναλογιστεί ο κόσμος ότι η ασφάλιση δεν ΚΟΣΤΙΖΕΙ αλλά ΑΞΙΖΕΙ. θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κο Κεχαόγλου Παντελή για την εμπιστοσύνη και σιγουριά που έδειξε στο πρόσωπο μου και την αναγνώριση για την αμεσότητα και τον επαγγελματισμό μας.

Μακάρι, κάποιοι συμπολίτες και επιχειρηματίες να καταλάβουν άμεσα τι εστί ιδιωτική ασφάλιση, προτού έρθουν απέναντι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Η πρόληψη είναι το παν. Τέλος θα ήθελα να κλείσω με μια φράση του Άγγλου Πολιτικού Winston Churchill ‘’ Αν μπορούσα θα έγγραφα την λέξη ΑΣΦΑΛΙΣΗ πάνω σε κάθε σπίτι και στο μέτωπο κάθε ανθρώπου ‘’

Πηγές: ilialive.gr, insurancedaily.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!