Επεκτείνει το δίκτυο της στην Ελλάδα η Lidl

Στις 14 Φεβρουαρίου θα εγκαινιάσει η Lidl Ελλάς ένα νέο κατάστημα στη Λάρισα/ Γιάννουλη στο 2ο χλμ Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, φτάνοντας τα τέσσερα καταστήματα στην πόλη της Λάρισας και έχοντας συνολικά 222 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Εδώ και 20 χρόνια στη Lidl Hellas κάνει την κάθε μέρα σας να αξίζει! Και αυτό συνεχίζει να κάνει με κάθε νέο κατάστημα που ανοίγει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο νέο κατάστημα στη Λάρισα σας περιμένει αναβαθμισμένος χώρος πώλησης (μεγαλύτερος από 1.300 τ.μ), εξελιγμένες υπηρεσίες, 157 θέσεις στάθμευσης, αλλά και οι άνθρωποί της για να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η λειτουργικότητα, η άνεση και η εξυπηρέτηση στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κατάστημα – επένδυση για την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Στη Lidl δεν σταματούν να εξελίσσονται και βελτιώνουν κάθε μέρα τις υπηρεσίες τους προς εσάς. Εξελίσσουν την ποιότητα και την ταχύτητα της εξυπηρέτησής, τελειοποιούν την εικόνα των καταστημάτων και διασφαλίζουν τη σταθερότητα των τιμών στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς. Μέσα στο 2019 ανοίγουν 6 νέα καταστήματα και εκσυγχρονίζουν 7 υπάρχοντα.

Με προσεκτικά επιλεγμένες συνεργασίες με παραγωγούς, με καθημερινή τροφοδοσία φρέσκων προϊόντων, με συνεχείς και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθημερινά διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων.

Επιλέγουν προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα μόνο εκείνα που αξίζουν να μπουν στα καταστήματα, αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές. Δημιουργούν νέα προϊόντα ή βελτιώνουν υπάρχοντα και προσφέρουν τοπικά προϊόντα και γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου. Για να βρίσκετε αυτό που θέλετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήματα.

Την ημέρα αλλά και όλη την εβδομάδα των εγκαινίων περιμένουν τους καταναλωτές πολλές εκπλήξεις και προσφορές.

Στη Lidl έρχονται ακόμα πιο κοντά σας για να ικανοποιήσουν σε μια δύσκολη περίοδο όλες τις ανάγκες σας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές.

businessnews.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!