Διεθνές Forum «Next is Now»: Kορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου τουρισμού

Ένα σημαντικό τουριστικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton, κατόπιν πρωτοβουλίας του Νίκου Χατζηνικολάου και του enikonomia.gr.

Πρόκειται για το Διεθνές Forum «Next is Now» υπό τον τίτλο «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές». Προσωπικότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συναντηθούν στην Αθήνα για να αναλύσουν τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο τουρισμός στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο θα βρεθούν συγκεντρωμένες όλες μαζί στην Αθήνα κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, όπως:

• Ο τ. γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UWNTO), Δρ.Taleb Rifai.

• Ο τ. πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδίων (WTTC) και CEO του TUI Group, Δρ. Michael Frenzel.

• Ο εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UWNTO) και CEO της Turespaña, Manuel Butler.

• Η επικεφαλής για την Ευρώπη της Ένωσης Ταξιδίων Ασίας-Ειρηνικού (PATA), Daniela Wagner.

• Ο Γενικός Γραμματέας του Mediterranean Tourism Foundation, Andrew Agius Muscat.

Οι προαναφερόμενοι θα έρθουν σε άμεση επαφή με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων, όλων των θεσμικών φορέων του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και διακεκριμένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού, για να αναλύσουν τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο τουρισμός στην ανασυγκρότηση της ελληνικής και της παγκόσμιας οικονομίας τα επόμενα χρόνια.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα του Forum