Το ακίνητο των 32 χιλ. τ.μ. που γέμισε ενοικιαστές

Ένα από τα πιο γνωστά κτίρια γραφείων της Αθήνας, που άνηκε κάποτε στον Μπάμπη Βωβό και αντιμετώπιζε προβλήματα με τα ενοίκια, βρίσκεται πλέον γεμάτο από μισθωτές.

Ο λόγος για το κτίριο της λεωφόρου Συγγρού 340, εκεί που άλλοτε ήταν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και το ενοίκιο τις καλές εποχές είχε φτάσει τα 100 χιλιάρικα το μήνα. Με αποτέλεσμα το κόμμα να έχει βάλει φέσι στον ιδιοκτήτη και τελικά η ΝΔ να αναγκαστεί να αποχωρήσει από εκεί.

Επί μήνες το πολυώροφο κτίριο ήταν εν μέρει μισθωμένο από τη γνωστή αλυσίδα ηλεκτρονικών Media Markt όμως εδώ και μερικές εβδομάδες έχει πλέον γεμίσει.

Την αρχή έκανε ο όμιλος Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος μίσθωσε τον δεύτερο όροφο για τις εφημερίδες και τα sites και το υπόγειο για το κανάλι One Channel που ετοιμάζει.

Λίγο αργότερα στο ισόγειο προστέθηκε μια μεγάλη εταιρεία software για αεροπορικές εταιρείες. Μίσθωσε όλο το ισόγειο βάζοντας μάλιστα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για την είσοδο, όπως δακτυλικό αποτύπωμα, μπάρες κ.λπ.

Πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση μιας από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες, της Boehringer η οποία μίσθωσε τον τρίτο όροφο με αποτέλεσμα το κτίριο να πλέον να… σφύζει από ζωή.

Η ευρύτερη περιοχή έχει αποκτήσει μεγάλη επαγγελματική ζωή καθώς έχουν εγκατασταθεί κι άλλες ελληνικές και ξένες εταιρείες ενώ έχουν ανοίξει πολλά εστιατόρια και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην στρατηγείο της ΝΔ (το οποίο κάποτε είχε δεχθεί τρομοκρατική επίθεση) είναι ένα κτίριο, συνολικής επιφάνειας περίπου 31.841 τμ, αποτελείται από 14.884τμ χώρων με χρήση γραφείων και καταστήματος και 16.956 τμ χώρων που αντιστοιχούν σε 400 θέσεις στάθμευσης σε 4 υπόγεια επίπεδα καθώς και λοιπούς βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους.

To ακίνητο ανήκει κατά 100% στην Grivalia AEEAΠ.

ered.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!