Ρουμάνος επενδυτής πουλά τεχνογνωσία… για πολυτελές ξενοδοχείο


Tις προοπτικές που παρουσιάζει η ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας του σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό ένας Ρουμάνος επιχειρηματίας. Πρόκειται για τον Stefan Mandachi, ο οποίος ανέπτυξε ένα σύγχρονο κέντρο φιλοξενίας, συνολικού ύψους επένδυσης 7 εκατ. ευρώ, στην πόλη Σουτσεάβα στην βορειοανατολική Ρουμανία, και τώρα σχεδιάζει να “πωλήσει” τα σχέδια και σε άλλους επίδοξους επιχειρηματίες.

Στόχος του Mandachi είναι να ξεκινήσει ένα franchise με βάση τα σχέδια του ομώνυμου Hotel & Spa, στο πλαίσιο του οποίου οι δικαιοδόχοι (franchisees) θα μπορούν να αντιγράψουν ολόκληρο ή τμήματα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος , όπως για παράδειγμα το εστιατόριο, την καφετέρια που φιλοξενεί και βιβλιοθήκη ή το bio spa.

Tο ξενοδοχείο του Mandachi στην Σουτσεάβα αποτελείται από 90 δωμάτια τεσσάρων αστέρων, καθώς και από έξι πολυτελή διαμερίσματα πέντε αστέρων.




Tο Mandachi Hotel & Spa έχει γίνει ήδη μέλος της μεγαλύτερη πλατφόρμας franchise στη Ρουμανία, το www.francizelacheie.ro, που παρέχει δικαιώματα δικαιόχρησης και πολλών άλλων επιχειρήσεων, όπως η Magnificus Plaza (δίκτυο χώρων εκδηλώσεων), η Spartan (αλυσίδα εστιατορίων), η Hercules (εστιατόρια) η Baba Cloanta (το πρώτο franchise burgers στη Ρουμανία), αλλά και η αλυσίδα καταστημάτων δομικών υλικών, φινιρίσματος και τοποθετήσεων Erichman.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη νέων ξενοδοχειακών μονάδων εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει περισσότερες από 1,500 νέες θέσεις εργασίας στη βιομηχανία φιλοξενίας της Ρουμανίας.

emea.gr


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!