Startups & Tουριστική Bιομηχανία

Ο Σπύρος Αρσένης (Συντονιστής προγράμματος NBG Business Seeds) και η Κατερίνα Σαντίκου (ιδρυτής της επιτυχημένης startup workathlon) θα είναι από τους κεντρικούς ομιλητές μιας πολύ ενδιαφέρουσας εκδήλωσης που γίνεται στο πλαίσιο του 9ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας και σε συνεργασία με τον accelarator τουρισμού Travel Startups Greece του Συνδέσμου Νεοφυών Τουριστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 27 Νοεμβρίου στις 16:00 μ.μ.

Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του προγράμματος NBG Business Seeds, Πειραιώς 74, Μοσχάτο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές πρόκειται για εκδήλωση γνωριμίας και δικτύωσης για τους συμμετέχοντες με προτάσεις στον ετήσιο διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας (Καινοτομίας & Τεχνολογίας) που εμπεριέχουν στοιχεία επιχειρηματικότητας στον τουρισμό. Αναμένεται να λάβουν μέρος 15 ομάδες που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό και βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας, από πολύ αρχικό ως seed επίπεδο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχουσες ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσα σε ένα πεντάλεπτο.

Του Κώστα Τσαούση
newmoney.gr