Infacoma & Aquatherm Athens 2019 | 8 - 11 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας

Οι εκθέσεις Infacoma & Aquatherm Αthens, κορυφαίες στο χώρο της δόμησης και της ενέργειας, παραμένοντας πιστές στην ποιότητα που πρεσβεύουν η κάθε μία στον τομέα της, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα, από τις 8 έως και τις 11 Φεβρουαρίου 2019 στο MEC Παιανίας.

Στο πλαίσιο των Infacoma & Aquatherm Αthens 2018, περισσότεροι από 260 εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα κοινό που ξεπέρασε τους 24.000, από τους οποίους οι εμπορικοί επισκέπτες αποτέλεσαν το 70% και προέρχονταν από 18 χώρες.



Η διοργάνωση του επιτυχημένου εκθεσιακού διδύμου, Infacoma & Aquatherm Αthens, θα εστιάσει και το 2019 σε ό,τι αφορά τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα νέα υλικά που εξελίσσονται με σεβασμό στο περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη. Προτεραιότητα και έμφαση θα δοθεί στη δημιουργία συνεργιών, εμπορικών συμφωνιών αλλά και στην προώθηση και υποστήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων.


Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με τις εκθέσεις, θα διεξαχθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων με τη συμμετοχή Κλαδικών Φορέων, εξειδικευμένων επαγγελματιών αλλά και επιστημόνων. Κεντρικά θέματα συζήτησης, θα αποτελέσουν η πράσινη δόμηση αλλά και η εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2019, σας καλούν να λάβετε μέρος στη διοργάνωση και να ζήσετε ένα πλούσιο τετραήμερο ενημέρωσης που θα αφορά τον κλάδο της δόμησης, των κατασκευών, του αλουμινίου, του εξοπλισμού, της ενέργειας, της θέρμανσης, της ψύξης, του εξαερισμού αλλά και των τεχνολογιών νερού (HVAC).

Η ΔΕΘ HELEXPO σε συνδιοργάνωση με την εταιρεία Be-Best, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει ορισμένες από τις σημαντικότερες και πιο επιτυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα, διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία που αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.



Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτήν τη μοναδική εκθεσιακή διοργάνωση και να «χτίσετε» το μέλλον με μία νέα προσέγγιση!

➤ Πάνω από 24.000 επισκέπτες
➤ 260 εκθέτες
➤ 12.000 τ.μ. ενιαίος εκθεσιακός χώρος
➤ 35.000 τ.μ. δωρεάν parking