Με σημαντικές βελτιώσεις & αλλαγές επιστρέφουν ανανεωμένα τα e-volution Awards 2019

Τα δημοφιλή βραβεία αναδεικνύουν κάθε χρόνο τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν. Ο GRΕCA μέσα από την αιγίδα και το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο, προχώρησε σε εισηγήσεις που θα ενδυναμώσουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα & κύρος της φετινής διοργάνωσης.

Αρχικά περιορίζει, με τη σύμφωνη γνώμη της διοργανώτριας αρχής, κατά πολύ το πλήθος των κατηγοριών. Αυτό θα καταστήσει πιο ανταγωνιστική τη διαγωνιστική διαδικασία και, κατ’ επέκταση, θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην τελική διάκριση.

Κατόπιν αλλάζει τη διαδικασία αξιολόγησης για το καλύτερο Ελληνικό e-shop, το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα European E-CommerceAwards.

Με στόχο να ενισχύει ακόμα περισσότερο την ποιότητα και αξιοπιστία του θεσμού, τα υποψήφια e-shops για το βραβείο καλούνται πέραν της υψηλής βαθμολογίας που θα συγκεντρώσουν να συμμετάσχουν σε διαδικασία OPEN Pitch.

Οι υποψήφιοι θα παρουσιάσουν την υποψηφιότητά τους στο Δ.Σ. του GRECΑ, θα απαντήσουν ζωντανά σε επιπλέον ερωτήσεις και μάλιστα αυτό θα συμβεί στα πλαίσια ανοικτής εκδήλωσης που θα ανακοινωθεί.

Τέλος, ο GRECA συνεχίζει να στηρίζει μέσα από τον θεσμό την κατηγορία Distinction in e-Commerce , μια διάκριση που αφορά στα μικρότερα μεν σε όγκο συναλλαγών αλλά καινοτόμα δε ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στα Distinction in e-Commerce μπορούν να υποβάλουν υποψηφιότητα τα ηλεκτρονικά καταστήματα με ετήσιες πωλήσεις μικρότερες των 200.000€, στις κατηγορίες Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες, Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Προϊόντα & Startup που δραστηριοποιείται στο e-Commerce /eBusiness.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ: έως τις 12.10.2018