Μασούτης στην Αττική: Με νέα ταμπέλα τα 54 καταστήματα της πρώην Προμηθευτικής

Το λογότυπό της "Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.” έχει ήδη τοποθετηθεί από τα μέσα Αυγούστου στα 54 νέα καταστήματα που απέκτησε η βορειοελλαδίτικη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Αττική μέσω της εξαγοράς της Προμηθευτικής, και όλοι στον κλάδο του λιανεμπορίου αναμένουν το πώς θα ανταποκριθεί το αγοραστικό κοινό της πρωτεύουσας στη δυναμική αυτή είσοδο της εταιρείας στην τοπική αγορά.

Η οικογένεια και η εταιρία του ιδρυτή της Διαμαντή Μασούτη, είναι γνωστή εδώ και δεκαετίες όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο Πανελλήνιο.

Σήμερα όμως, 42 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας της, η εταιρία που διοικεί ο ιδρυτής της και ο Γιάννης Μασούτης, με κυρίαρχη παρουσία στην αγορά της Βορείου Ελλάδας, ανοίγει τις πόρτες των καταστημάτων της με το δικό της λογότυπο, στο καταναλωτικό κοινό της Αθήνας!

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. προ μηνών πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη εξαγορά στην ιστορία της, εντάσσοντας στο δίκτυό της την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε. που διαθέτει 57 καταστήματα στην Αθήνα και την Άνδρο.

Έτσι, οι 1050 εργαζόμενοι της Προμηθευτικής Τροφίμων Α.Ε. γίνονται μέλη μιας ευρύτερης οικογένειας περίπου 8500 εργαζομένων, ενώ το δίκτυό της μέχρι πρότινος Βορειοελλαδικής αλυσίδας, φτάνει πλέον τα 330 καταστήματα πανελλαδικά.

Τα 54 σημεία, εντός Αττικής, όπου πλέον θα βρείτε καταστήματα Μασούτης είναι τα εξής:

(κλικ για μεγέθυνση)



Πηγή: economy365.gr