Τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου σύμφωνα με το Travel + Leisure

Σχετικά με το The Lowell

Ένα πολυτελές ξενοδοχείο – ορόσημο, στην καρδιά του Μανχάταν, το The Lowell, είναι ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου. Άνοιξε το 1927 και αντανακλά τη διαχρονική κομψότητα του Upper East Side. Ο Heiko Kuenstle, ο Γενικός Διευθυντής, έχει επιβλέψει τον τελευταίο επανασχεδιασμό του πρώτου και του δεύτερου ορόφου, παρουσιάζοντας ένα νέο λόμπι και εστιατόριο. Διαθέτει 174 δωμάτια με τα περισσότερα να είναι σουίτες με τζάκια και βεράντες.

La Réserve Paris – Hotel and Spa, Paris

#1 City Hotel in Europe


Σχετικά με το La Réserve Paris

Το La Réserve Paris – Hotel and Spa διαθέτει 40 -κομψά σχεδιασμένα- δωμάτια και σουίτες, που βρίσκονται κρυμμένα στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού. Πολλά από τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνια με θέα στα μνημεία του Παρισιού, όπως ο Πύργος του Άιφελ, οι πυργίσκοι της Notre Dame και η γυάλινη οροφή του γειτονικού Grand Palais. Διαθέτει βιβλιοθήκη με πάνω από 3.000 αντίκες βιβλία από τον 19ο αιώνα. Το ξενοδοχείο φιλοξενεί δύο εστιατόρια υπό τον σεφ Jérôme Banctel: το Le Gabriel, το οποίο κέρδισε φέτος δύο αστέρια Michelin και το La Pagode de Cos.

Nayara Springs

#1 Resort Hotel in Central America


Σχετικά με το Nayara Resorts

Το Nayara Resorts αποτελείται από δύο ακίνητα που βρίσκονται στο Εθνικό Πάρκο Arenal Volcano: το Nayara Resort Spa & Gardens και το Nayara Springs. Το Nayara Resort, Spa & Gardens είναι ένα ήσυχο Resort 5 αστέρων, ανάμεσα σε 15 στρέμματα καταπράσινων κήπων και το τροπικό δάσος της Κόστα Ρίκα με θέα στο ηφαίστειο Arenal, το τρίτο πιο ενεργό ηφαίστειο στον κόσμο. Το πολυτελές καταφύγιο διαθέτει 50 ευρύχωρα και ιδιωτικά μπανγκαλόου, με ιδιωτικές βεράντες, με υπαίθρια ντους και μπανιέρες με υδρομασάζ. Το Nayara Springs επεκτάθηκε τον Ιανουάριο του 2017 και τώρα προσφέρει 35 πολυτελείς βίλες με θέα στο ηφαίστειο Arenal. Κάθε βίλα είναι εξοπλισμένη με μια ιδιωτική πισίνα που τροφοδοτείται από ιαματικές πηγές και έναν ιδιωτικό κήπο με εξωτερικό ντους, κομψό κρεβάτι με ουρανό, τυλιγμένο σε μαλακά βαμβακερά σεντόνια, καθώς και εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθιστικού. Το Nayara Springs, το οποίο είναι μόνο για ενήλικες, συνδέεται με το αδελφικό του ξενοδοχείο Nayara Resort, Spa & Gardens με πεζογέφυρα.


της Έλενας Καραγκούνη
hoteldesign.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα