ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Αυτές είναι οι Εταιρείες µε το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα

Το Great Place to Work® Hellas ανακοίνωσε τα αποτελέσµατα της έρευνας Best Workplaces 2018, της µεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, µε τα ονόµατα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.

Στην έρευνα Best Workplaces 2018, η οποία διεξήχθη για 16η συνεχή χρονιά στη χώρα µας µε την ακαδηµαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα µε τον αριθµό των εργαζοµένων τους:

- 10 «µεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόµενους,
- 10 «µεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόµενους,
- 5 «µικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόµενους

Οι εταιρείες που διακρίνονται για το 2018 είναι οι εξής:


Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2018. Συνολικά, δήλωσαν συµµετοχή εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν 22.300 εργαζόµενους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται µε ανώνυµα ερωτηµατολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόµενοι για την εταιρεία τους.

Η βράβευση των εταιρειών µε το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018 θα πραγµατοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου, κατά τη διάρκεια επίσηµου εορταστικού δείπνου.

Σχετικά µε το Great Place to Work®

Το Great Place to Work®, µε εκπροσώπηση σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσµο, ερευνά και αξιολογεί επιχειρήσεις, για περισσότερα από 30 χρόνια, µε στόχο το «χτίσιµο µιας καλύτερης κοινωνίας, βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον». Το Great Place to Work®, για να διαµορφώσει τη λίστα Best Workplaces µε τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη καθώς και σε όλο τον κόσµο, χρησιµοποιεί το ερευνητικό εργαλείο/ερωτηµατολόγιο Trust Index© για την αποτύπωση των απόψεων των εργαζοµένων και τη διαδικασία Culture Audit© για την αξιολόγηση των εταιρικών πρακτικών.

Το Great Place to Work® πέρα από την έρευνα Best Workplaces, παρέχει συµβουλευτικές υπηρεσίες σε όσες εταιρείες επιθυµούν να δηµιουργήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.newmoney.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]