ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Η κυκλοφορία data roaming στην Ε.Ε. εκτινάχθηκε κατά 435% το 2017

Πραγματική “έκρηξη” στην κυκλοφορία δεδομένων περιαγωγής σημειώθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 3ο τρίμηνο του 2017 σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα. Συγκεκριμένα, ο όγκος των data, που διακινήθηκε μέσω περιαγωγής στην Ε.Ε. κατά το 3ο τρίμηνο του περασμένου έτους, αυξήθηκε κατά 435% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα και διαμορφώθηκε σε 84 εκατ. GB το εξεταζόμενο διάστημα.

Την παραπάνω εικόνα αποτυπώνει report, που δημοσιοποίησε το Σώμα των Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών (BEREC). Η εν λόγω αναφορά εξετάζει την πορεία της κυκλοφορίας των δεδομένων εντός Ε.Ε. κατά το 3ο τρίμηνο του 2017, δηλαδή ένα τρίμηνο μετά από την εφαρμογή του Κανονισμού “roam like at home”-RLAH.

“Η πορεία του 1ου τριμήνου μετά από την εφαρμογή της χρέωσης στην Ε.Ε. από το “roam like home” δείχνει ότι η κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής εντός της Ε.Ε. αποτελεί μια σαφή επιτυχία όσον αφορά τον τελικό χρήστη”,τόνισε ο Πρόεδρος του BEREC, κ. Johannes Gungl. Οι δηλώσεις του επικεφαλής των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών Αρχών έγιναν στην τελευταία σύνοδο της Ολομέλειας του BEREC και αναπαράγονται από την ιστοσελίδα Telecompaper.sepe.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]