Ανατρεπτικές κινήσεις από την Creta Farms

H Creta Farms, ο μεγαλύτερος παραγωγός χοιρινού κρέατος της χώρας, αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά του γύρου, λανσάροντας γύρο ... Εν Ελλάδι, κατά τη διάρκεια της Food Expo 2018.

Ο γύρος Εν Ελλάδι διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο εγχείρημα για την Creta Farms. Πρόκειται για ένα νέο προϊόν από ελληνικό κρέας, από το επώνυμο χοιρινό Εν Ελλάδι και την εγγύηση του ονόματος της Creta Farms, η οποία μπαίνει σε μια πολύ σημαντική αγορά, όπου όμως δυστυχώς παρατηρούνται και φαινόμενα δυσπιστίας από πλευράς επαγγελματιών αλλά και καταναλωτών, όσον αφορά
στην ποιότητα και προέλευση των προϊόντων λόγω σχετικών κατά καιρούς κρουσμάτων. Η είσοδός της δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς προσφέρει για πρώτη φορά στους επαγγελματίες μια branded επιλογή,
την υπεραξία της οποίας μπορούν να αξιοποιήσουν προς όφελός τους στην απαιτητική αγορά της εστίασης.

Παράλληλα, η Creta Farms προσφέρει στους Έλληνες καταναλωτές ένα προϊόν με γευστική και ποιοτική υπεροχή και διασφαλισμένη ελληνικότητα. Μαζί με το Γύρο Εν Ελλάδι η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά από σουβλάκια, κρεατοσκευάσματα (μπιφτέκια, κεμπάπ), νωπά χοιρινά (χοιρινή πλεξούδα, ψαρονέφρι, χοιρινή σταβλίσια, πανσέτα, χωριάτικα λουκάνικα), αλλά και πίτες. Οι πίτες δεν σταμάτησαν στο «Εν Ελλάδι τυλιχτό», αλλά η εταιρεία ξάφνιασε με την είσοδό της σε παραδοσιακές πίτες κουρού και παραδοσιακές ταψιού (τυρόπιτα, κοτόπιτα, σπανακοτυρόπιτα κ.ά.), αλλά και με το brand σφολιατοειδών (αλμυρά και γλυκά) Αpecto.

Τέλος, στο φιλόξενο περίπτερο της κρητικής εταιρείας παρουσιάστηκαν σαλάτες και sauces (ρώσικη, τυροκαυτερή, τζατζίκι, τυροσαλάτα, φάρμας, αλλαντικών, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα), που απαντούν στις ανάγκες των experts της HORECA. Όλα τα προϊόντα απευθύνονται αρχικά στους επαγγελματίες της HORECA, αλλά σχεδιάζεται να αποκτήσουν παρουσία και στο κανάλι του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων (σούπερ μάρκετ).



businessnews.gr



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα