Είστε έτοιμοι να δηλώσετε συμμετοχή στον 6ο κύκλο egg;

Οι καλές ιδέες βρίσκουν για 6η συνεχόμενη χρονιά τον δρόμο τους στο egg – enter•grow•go.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 6ο κύκλο του Προγράμματος για την τόνωση της νεανικής καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Eurobank και του Corallia ξεκίνησαν!

Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 βήματα και μετατρέψτε μέσα σε 12 μήνες την επιχειρηματική σας ιδέα σε επιτυχημένη επιχείρηση!

Βήμα 1

Δημιουργία προφίλ και ενεργοποίηση του λογαριασμού σας στην πλατφόρμα.

Εάν είστε ομάδα, αρκεί να κάνει τη διαδικασία μόνο ένας από εσάς! Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την ενότητα «Κάνω Αίτηση» της ιστοσελίδας www.theegg.gr, όπου συμπληρώνετε όλα τα υποχρεωτικά πεδία της φόρμας «Εγγραφής» για τη δημιουργία του προφίλ σας. Στη συνέχεια, λαμβάνετε email ενεργοποίησης και ακολουθείτε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΩ την εγγραφή μου» για να πραγματοποιήσετε σύνδεση με τους κωδικούς username & password που δηλώσατε.

Στο ΒΗΜΑ 1 σημειώνεται ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία «Υπόδειγμα business plan» & «Υπεύθυνη Δήλωση» στον υπολογιστή σας για επεξεργασία. Αναλυτικές οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση του business plan θα βρείτε στην ενότητα «». Επιλέγοντας τον σύνδεσμο «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» προχωράτε στα επόμενα βήματα «2.Προσωπικά Στοιχεία», «3.Μέλη Ομάδας» & «4.Όροι Χρήσης - Upload» και συμπληρώνετε τα πεδία της ηλεκτρονικής φόρμας καταχώρισης. Διευκρινίζεται ότι στο βήμα «Όροι Χρήσης – Upload» ανεβάζετε (Upload) στo αντίστοιχο πεδίο ένα αρχείο (το αρχείο του business plan με τις υπεύθυνες δηλώσεις ενσωματωμένες στο παράρτημα υπεύθυνων δηλώσεων) που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 10MΒ και επιλέγετε ότι αποδέχεστε τους όρους προκήρυξης του προγράμματος. Τέλος, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να επιλέξετε «Οριστική Υποβολή» ώστε να εκδοθεί αλλά και να σας σταλεί στο email που έχετε δηλώσει ο μοναδικός αριθμός οριστικής υποβολής.

Βήμα 2

Ήρθε η ώρα του Business Plan!

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Business Plan που θα καταθέσετε βαθμολογείται. Γι’ αυτό και πρέπει να τηρούνται οι προδιαγραφές που λαμβάνετε στις οδηγίες και να περιλαμβάνει τις 3 βασικές ενότητες (επιχειρηματική ιδέα, ομάδα, πλάνο ενεργειών), οι οποίες καλύπτουν και τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης, ώστε η αίτησή σας να περάσει στο επόμενο στάδιο.

Μέσα στο Business Plan περιλαμβάνεται και το Παράρτημα, καθώς και τα ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Βήμα 3

Ετοιμάστε τις υπεύθυνες δηλώσεις που χρειάζονται για κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας σας ατομικά. Επικυρώστε τις για το γνήσιο των υπογραφών και στη συνέχεια ψηφιοποιήστε τις, ώστε να μπορέσετε να τις καταθέσετε online, ενσωματωμένες ως ένα αρχείο στο Παράρτημα του Business Plan. 

Βήμα 4

Είστε μόλις μερικά κλικ από την αξιολόγηση και τη μελλοντική επιτυχία!

Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε ένα ενιαίο αρχείο με τις δηλώσεις και το business plan που ολοκληρώσατε στα προηγούμενα βήματα.

Extra tip: Ελέγξτε την εγκυρότητα των στοιχείων που έχετε συμπληρώσει.


Βήμα 5

Οριστική Υποβολή. Μην ξεχαστείτε! Φροντίστε να πατήσετε την «Οριστική Υποβολή» της αίτησής σας εγκαίρως, δηλαδή έως τις 23/4/2018 στις 15.00.

Αμέσως θα δείτε την επιβεβαίωση της επιτυχούς υποβολής μαζί με τον αριθμό της αίτησής σας, τον οποίο θα λάβετε και με email. Καλή επιτυχία!

Εάν, λοιπόν, έχετε μια καινοτόμο επιχειρηματική ιδέα και θέλετε να τη δείτε να βρίσκει τον δρόμο της… τότε το egg είναι ο προορισμός σας!



epixeiro.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα