Εταιρεία προσλαμβάνει κόσμο για να ταξιδέψει σε 47 πόλεις της Ευρώπης

Υπάρχουν κάποιες λέξεις κλειδιά που ξυπνάνε το μυαλό εκείνων που αγαπάνε τα ταξίδια: interrail, erasmus, φοιτητικά δάνεια για να ταξιδέψεις στην Ibiza ή το Amsterdam.

ΟΚ, αυτά μάλλον συνέβαιναν όταν ήταν παχιές οι αγελάδες, γιατί τώρα πια μάλλον αποτελούν άγνωστες λέξεις για τον νεαρόκοσμο.

Υπάρχει λύση όμως και πληρώνει

Βέβαια, αν είσαι ένας από τους τυχερούς μπορεί να μην χρειαστούν όλα αυτά. Μπορεί να μην χρειαστεί καν να πληρώσεις για να ταξιδέψεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Αντίθετα υπάρχει μια θέση εργασίας εκεί έξω που θα πληρώσει να το κάνεις. Ναι, καλά άκουσες. Και δε μιλάμε για ένα απλό ταξιδάκι αλλά τον γύρο της ηπείρου σε 15 χώρες και 47 πόλεις.

Το αφεντικό της Busabout (η ονομασία της εταιρείας που έχει προκηρύξει τη θέση) δεν τρελάθηκε. Αντίθετα δε θα στείλει τσάμπα διακοπές, αφού θα σου ζητήσει να δουλέψεις.

Η dream job αυτή δεν είναι για όποιον κι όποιον, αφού χρειάζεται να είσαι δεινός χρήστης των social media. Συγκεκριμένα αναζητούν έναν Instagrammer, έναν blogger, έναν vlogger κι έναν άνθρωπο για να κάνει stories στο Instagram (ή το Snapchat). Aυτοί οι εργαζόμενοι θα έχουν υποχρέωση να καταγράψουν όλο το ταξίδι τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Αν τώρα πιστεύεις πώς είσαι ο κατάλληλος μπορείς να κάνεις την αίτησή σου εδώ. Εμείς ξέρουμε ήδη πολύ κόσμο που το σκέφτεται πολύ σοβαρά!

Ακολούθησε το AskMen στο Twitter, στο Facebook και στο Instagram.




Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα