ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Με νέα δομή και έργα ξεκίνησε το 2018 για την SCAN

Με νέα δομή και έργα ξεκίνησε το 2018 για την SCANΣε ανανέωση του προφίλ και των δραστηριοτήτων της προχώρησε η γνωστή εταιρεία στην Ελλάδα σε συστήματα αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης και η κορυφαία σε συστήματα ωρομέτρησης προσωπικού, SCAN AΒΕE. Η χρονιά «άνοίξε» με νέα έργα καθώς έχει ήδη αναλάβει την εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης στο ΓΕΕΘΑ και στη ΛΑΡΚΟ, αλλά και το έργο για ένα εκτεταμένο σύστημα ωρομέτρησης στον ΟΚΑΝΑ.

Συνολικά η εταιρεία στοχεύει να παρέχει καινοτόμες λύσεις στους εξής τομείς: 

-SCAN Access: Ασφαλούς πρόσβασης και εποπτείας χώρων 

-SCAN Time: Συστήματα ωρομέτρησης προσωπικού

-SCAN Parking: Αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης

-SCAN Systems: Σύνθετα έργα ασφαλείας κρίσιμων υποδομών

Στους συγκεκριμένους τομείς έχει ήδη καταγράψει εκατοντάδες επιτυχημένες εγκαταστάσεις, για τις μεγαλύτερες εταιρίες και οργανισμούς στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας να προσφέρει σημαντική προστιθέμενη αξία στην επένδυσή τους και υψηλότατα ποσοστά ικανοποίησης, ακόμα και σε έργα πολύ σύνθετων προδιαγραφών. 

Ειδικά στον τομέα των συστημάτων ασφάλειας κρίσιμων υποδομών, η SCAN συνεχίζει την εξέλιξή της και ολοκληρώνει τη διαδικασία πιστοποίησής της ως «Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας», με ταυτόχρονη αλλαγή του διακριτικού τίτλου και επέκταση του σκοπού της.

Επίσης, έχει εκπαιδεύσει και πιστοποιήσει τα στελέχη της σε θέματα ασφάλειας και ασφάλειας λιμένων, που πλέον διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες «εργασίας τύπων Α & Β προσωπικού ασφάλειας» και την πιστοποίηση «Υπεύθυνου ασφαλείας Λιμενικών εγκαταστάσεων – ΥΑΛΕ», ενώ ήδη έχει ολοκληρώσει σημαντικά έργα ασφάλειας μεγάλων εμπορικών και επιβατηγών λιμένων της χώρας.sofokleousin.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]