Infacoma & Aquatherm Athens 2018: 9 - 12 Φεβρουαρίου 2018 στο MEC Παιανίας

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός για τη δόμηση, τις κατασκευές, την ανακαίνιση, τη μόνωση, τη θέρμανση, τον κλιματισμό, την ενέργεια και τις τεχνολογίες νερού, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο επιφάνειας 12.000 τ.μ. του MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018.

Τουλάχιστον 15.000 επαγγελματίες επισκέπτες αναμένεται να δώσουν το παρών στις εκθέσεις, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα και τις τεχνικές και τεχνολογικές εξελίξεις στους κλάδους δόμησης, ανακαίνισης, θέρμανσης, μονωτικών υλικών και κουφωμάτων, κλιματισμού, διαχείρισης νερού, εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνας και σπα για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες, σε μία πλήρη και άρτια εκθεσιακή διοργάνωση. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 220 άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες.

Στα πλαίσια του σημαντικού εκθεσιακού γεγονότος, θα αναδειχθούν οι τάσεις αναφορικά με την ανακαίνιση και τη δόμηση, τις “πράσινες” κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, καθώς επίσης οι οικονομικά προσιτές εφαρμογές, η χρηστή διαχείριση της ενέργειας και των υδάτινων πόρων, οι δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης ποικίλων δομών κ.ά.

Κύριος στόχος για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 αποτελεί ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση του προγράμματος των προσκεκλημένων εμπορικών αγοραστών προς όφελος των συμμετεχόντων, συμβάλλοντας έτσι στο επιχειρείν των κλάδων.

Στo διεθνή χαρακτήρα των εκθέσεων ιδιαίτερο ρόλο έχει το γεγονός ότι η Aquatherm αποτελεί παγκοσμίου φήμης εκθεσιακό brand της Reed Exhibitions με αποκλειστική παρουσία για τα Βαλκάνια και την Τουρκία, ενώ η Infacoma αποτελεί έκθεση- θεσμό για τον κλάδο εντός και εκτός Ελλάδος εδώ και 34 χρόνια.

Οι Infacoma & Aquatherm Athens 2018 συνδιοργανώνονται από τον εθνικό Φορέα διοργάνωσης εκθέσεων ΔΕΘ-HELEXPO και την εταιρεία Be Best.

Χορηγός Επικοινωνίας:  ergonblog.gr




Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα