Με την υποστήριξη του GR.EC.A. διεξάγεται το All Things Performance 2017

O GR.EC.A. υποστηρίζει το συνέδριο "AllThingsPerformance'17", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου, στο OTEAcademy, στην Αθήνα & θα υποδεχτεί επί σκηνής 7 καταξιωμένους διεθνείς ομιλητές:
  • Τον Josh Fechter, κορυφαίο Growth Hacker στον κόσμο για το 2017 και Ιδρυτή της πιο ενεργής Growth Hacking κοινότητας στο Facebook.
  • Την Britney Muller, SEO & Content Architect της περίφημηςMoz, εταιρεία την οποία συμβουλεύονται καθημερινά χιλιάδες SEO experts από όλο τον κόσμο και η κοινότητά της αριθμεί 600.000 μέλη.
  • Τον Ignacio Gallegos, Head of Growth στην TrendWatching, νο1 εταιρεία παγκοσμίως στoν εντοπισμό των επόμενων καταναλωτικών τάσεων και στη δημιουργία ευκαιριών και καινοτόμων προτάσεων για τους περισσότερους από 1200 πελάτες της σε 60+ χώρες.
  • Τον Ivan Imhoff, Conversion Optimization expert, ο οποίος έχει εκπαιδεύσει 300+ στελέχη και 75 εταιρείες παγκοσμίως
  • Τον Jordie van Rijn, έναν εκ των πιο περιζήτητων Email Marketing & eCRM consultants στην Ευρώπη.
  • Την Marta Siekierska, Client Solutions Manager CEE στο Facebook
  • Την Aviva Schick, Sales Director Director της Taboola, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών content discovery παγκοσμίως.

Την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, μία μέρα μετά το κυρίως μενού του συνεδρίου, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε στο Conversion Optimization και στο Email Marketing με τη βοήθεια των experts Ivan Imhoff & Jordie van Rijn. Για τη συμμετοχή σας δεν απαιτείται έξτρα κόστος. Βιαστείτε όμως γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μάθετε περισσότερα για το συνέδριο εδώ και επωφεληθείτε της αποκλειστικής έκπτωσης χρησιμοποιώντας τον κωδικό greca10.



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα