GRECA: Εκπαιδευτικά προγράμματα για το eCommerce το Νοέμβριο

Ο GR.EC.A. υποστηρίζει, για μία ακόμα φορά, με την αιγίδα του την Ακαδημία Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, e-Academy, τηςΕξέλιξης που αποτελείται από τα 2 εκπαιδευτικά προγράμματα e-Commerce Project Manager και Digital Marketing Practitioner.

Αναλυτικά :

e-Commerce Project Manager - Έναρξη 6 Νοεμβρίου

17 ενότητες | 24 εισηγητές | Strategy case studies

55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

25 ώρες eLearning, με 8 διεθνώς αναγνωρισμένους εισηγητές

Strategy case studies, επιτυχημένα e-Commerce Projects, θα αναλυθούν ως προς τη στρατηγική τοποθέτησή τους στην αγορά αλλά και ως προς τη μεθοδολογία που ακολουθήθηκε προκειμένου να εδραιωθούν και να καταστούν κερδοφόρα. Εργαλεία και τεχνικές του e-Business στην πράξη, μέσα από τη μελέτη και επίλυση πραγματικών προβλημάτων στη διαμόρφωση e-Commerce στρατηγικής για e-shops ή brands που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Ενότητες: e-Commerce Strategy, e-payments, Operations, Business Plan, Price Comparison Engines Tactics, Cross Border e-Commerce, Web Analytics, SEO και πολλές άλλες ενότητες που μπορείτε να δείτεεδώ.

Digital Marketing Practitioner – Έναρξη 13 Νοεμβρίου (2oτμήμα)

22 ενότητες | 30 εισηγητές | 2ήμερο digicamp

90 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, από καταξιωμένους και έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο του digital marketing, με συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες υπολογιστών

25 ώρες eLearning, με 8 διεθνώς αναγνωρισμένους εισηγητές

2ήμερο digicamp. Η πρακτική άσκηση συνδυάζεται με επαγγελματική δικτύωση και ψυχαγωγία. Κατά τη διάρκεια του camp (το οποίο περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή) θα αναλάβετε τη διαμόρφωση digital marketing στρατηγικής για μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες στην Ελληνική αγορά και θα τις παρουσιάσετε σε επιτροπή με εκπροσώπους των εταιρειών.

Ενότητες: SEO, eMail Marketing, Mobile Marketing, Social Media, Web Analytics, PayPerClick, eLegal for Digital Marketing, Business Plan for an eBusiness, Content marketing, Growth Hacking, και πολλές άλλες ενότητες που μπορείτε να δείτε εδώ .

Τα μέλη του Συνδέσμου επωφελούνται από σημαντική έκπτωση αφού μπορούν να κλείσουν 20% φθηνότερα τη θέση τους από τις τιμές που αναγράφονται στο site της Εξέλιξης χρησιμοποιώντας κατά την εγγραφή τους το ticket Μέλη των επιχειρήσεων / φορέων που είναι Υποστηρικτές της e-Academy.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα