Aλλαγές στη διακίνηση των δεμάτων από τα ΕΛΤΑ

Η Διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων κινείται προκειμένου να προχωρήσει σε αλλαγές στον τρόπο εκτελωνισμού δεμάτων και μικροδεμάτων που διακινούνται μέσω των ΕΛΤΑ από και προς το εξωτερικό, με στόχο την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, την υποστήριξη των εξαγωγικών πρωτοβουλιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας.

Για την πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση επί της νέας παραγωγικής διαδικασίας και με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ των ΕΛΤΑ επέλεξαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αεροπορικού Ταχυδρομείου της εταιρίας στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την πραγματοποίηση συνεδρίασης.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με τον τρόπο αυτό είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και το Γραφείο Εκτελωνισμού Ταχυδρομικών Αντικειμένων Τελωνείου Αερολιμένος «Ελ. Βενιζέλος» και να ενημερωθούν επί τόπου σχετικά με τις νέες τελωνειακές διαδικασίες για τον εκτελωνισμό των ταχυδρομικών αντικειμένων που εφαρμόζονται έπειτα από Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης.



enikonomia.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα