ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

«Ορεξη» για επενδύσεις από την TUI στην Ελλάδα

Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία, επενδύσεις σε νέα ξενοδοχεία κι ενίσχυση της παρουσίας των νέων brands όπως αυτό της TUI Blue.

Αυτά περιλαμβάνει το ''μενού'' του διεθνούς κολοσσού της TUI, με τον κ. Fr. Joussen διευθύνοντα σύμβουλο του γνωστού tour operator και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη να πραγματοποιούν επίσκεψη για μία ακόμη φορά στη χώρα μας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να έχουν επαφές με την πολιτική ηγεσία, τραπεζικά στελέχη αλλά και εκπροσώπους του εγχώριου επιχειρείν.

Ο όμιλος, ο οποίος ''ψηφίζει'' σταθερά τα τελευταία χρόνια Ελλάδα καλλιεργώντας σε ανώτατο επίπεδο τις σχέσεις του και πραγματοποιώντας προγράμματα συνδιαφήμισης με τον ΕΟΤ, βλέπει εξακολουθητικά τα νούμερα για Ελλάδα να βαίνουν αυξανόμενα. Εξ' ου και προωθεί περαιτέρω συμφωνίες στην ελληνική αγορά προκειμένου να εντάξει και νέα ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του (βλ. το νέο Robinson Club στην Κρήτη), δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επέκταση του brand της Tui Blue, ενώ, παράλληλα, προχωρά και σε ευρύτατα προγράμματα ανακαίνισης στις υφιστάμενες όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα προϋπολογισμού ύψους 5 εκατ. ευρώ στο Robinson Club Daidalos στην Κώ ή το έτερο ύψους 4 εκατ. ευρώ για το το ΤUI Μagic Life.

Tο ενδιαφέρον του ομίλου, ο οποίος διακινεί σταθερά το μεγαλύτερο αριθμό Γερμανών τουριστών στην ελληνική αγορά έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο γνωστός tour operator βλέπει τις επιδόσεις του να ενισχύονται στη χώρα μας και για το φθινόπωρο του 2017.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθές στη δημοσιότητα από το Ντυσελντορφ η TUI σχετικά με τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς των Γερμανών για τις διακοπές του φθινοπώρου, η Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση μετά την Ισπανία ακολουθώντας την αντίστοιχη τάση του καλοκαιριού, οπότε οι ελληνικοί προορισμοί ήταν στο νο 2 των δημοφιλέστερων προορισμών διεθνών.

Στην τρίτη θέση της λίστας φιγουράρουν οι γερμανικοί προορισμοί και ακολουθεί η Τουρκία, η οποία ανέβηκε μία θέση σε σχέση με το καλοκαίρι, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιταλία, η Αιγυπτος, η Πορτογαλία, η Ταϊλάνδη, και η Αυστρία.newmoney.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]