Cyta: Επίσημο το πωλητήριο στην ελληνική θυγατρική

Με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης προς τους ενδιαφερόμενους στον ελληνικό (Καθημερινή) και διεθνή Τύπο (Financial Times), άνοιξε επίσημα η διαδικασία πώλησης της Cyta Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους (αρχικά μη δεσμευτικό) εντός 15 ημερών, δηλαδή έως τις 27 Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πρόσφατα λήφθηκε απόφαση για νέα σημαντική απομείωση κεφαλαίου της θυγατρικής.

Υπενθυμίζεται πως από τον Νοέμβριο του 2016, η Cyta Ελλάδας, με δεδομένο "το περιβάλλον οικονομικής αβεβαιότητας και συνεχών μεταβολών στην Ελλάδα, που δημιουργεί καθημερινά για όλες τις εταιρίες του κλάδου τηλεπικοινωνιών νέες μεγάλες προκλήσεις", είχε απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε πιθανούς στρατηγικούς επενδυτές, προκειμένου να αποκτήσει "πλέον την κατάλληλη δυναμική για να ελιχθεί στην απαιτητική ελληνική αγορά. Η επικέντρωση στον Πελάτη και η εξυπηρέτηση των αναγκών του βρίσκονται στο επίκεντρο των εργασιών της Cyta Ελλάδος, όπως γίνεται καθημερινά από την έναρξη λειτουργίας της. Η όποια επενδυτική εξέλιξη θα είναι επακόλουθο της διαφοροποιημένης δυναμικής επιχειρηματικής πορείας της Cyta Ελλάδος, η οποία καταγράφει μία επιτυχημένη παρουσία σε μία αγορά πολλαπλάσιας δυναμικής και μεγέθους συγκριτικά με την αγορά της Κύπρου".




businessnews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα