Ξενοδοχείο με την…ώρα! το νέο trend

Η νέα μόδα στο χώρο της φιλοξενίας είναι ιδανική για τους λάτρεις των ταξιδιών, αλλά κι αυτούς που αναγκάζονται να αλλάζουν πτήσεις με διαφορές ωρών ή κάνουν ένα πολυήμερο ταξίδι με πολλούς προορισμούς.

Ξενοδοχείο με την ώρα, λοιπόν! Για τους πελάτες που θέλουν να χαλαρώσουν μόνο μερικές ώρες, μπορούν μέσα από διάφορες εφαρμογές και ιστοσελίδες -με κυρίαρχα τα As You Stay και Day Use- να κλείσουν, ακόμα και τελευταία στιγμή, ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ακόμη και για μία μόνο ώρα.

Αυτό το trend φαίνεται να έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές, ειδικά σε μεγάλες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, η Μαδρίτη, το Παρίσι και το Ντουμπάι, μιας και εξυπηρετεί ιδιαίτερα τους πελάτες,που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και θέλουν να ξεκουραστούν και να κάνουν ένα μπάνιο, αλλά και όλους όσοι πετούν με πτήσεις, που απαιτούν πολύωρες αλλαγές και καθυστερήσεις και δε θέλουν να περνούν όλη αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο.

Με την Airbnb να αποτελεί βασικό αντίπαλο, τα ξενοδοχεία, πλέον, ψάχνουν τρόπους να προσελκύσουν τους πελάτες και η κράτηση με την ώρα φαίνεται να δουλεύει. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι στα apps μπορεί κανείς να βρει δωμάτια στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, όπως στα ChoiceHotels, IHG, Hilton, Marriott και Club Carlson. Μάλιστα, οι πελάτες -που επιλέγουν να μείνουν μερικές μόνο ώρες στο δωμάτιο- έχουν και προνομιακές τιμές, και μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση όλων των υπηρεσιών και των χώρων των ξενοδοχείων.

Κράτηση για 10ωρη διαμονή στη Νέα Υόρκη μέσω του As You Stay

hotelmag.gr