Να χαρτογραφηθούν όλες οι επιχειρήσεις της χώρας

Να πραγματοποιείται χαρτογράφηση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της χώρας πριν από την οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία που σχετίζεται με θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας και ανάπτυξης ζητάει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος.

Αυτό επεσήμανε το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη για να συζητήσουν σχετικά με το υπό διαβούλευση ‬Π‭ροεδρικό Διάταγμα με το οποίο επιχειρείται η αναμόρφωση και ο εκσυγχρονισμός του από το 1987 Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις ‬γης.‭ ‬

Συζητήθηκαν οι τροποποιητικές προτάσεις της ΓΣΕΒΕΕ επί του Προεδρικού Διατάγματος, οι οποίες αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην αύξηση των τ.μ. στην επιτρεπόμενη επιφάνεια δόμησης των φούρνων,‭ ‬την ‬απαλοιφή ‬των ‬περιορισμών ‬για ‬τα ‬τ.μ. ‬των ‬αναψυκτηρίων‭ ‬και ‬εστιατορίων‭ ‬και ‬συγκεκριμένες παρατηρήσεις σε όσα προβλέπει το Π.Δ. για τα Πρατήρια Παροχής Καυσίμων και Ενέργειας, για τα επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης και πρακτορεία ΟΠΑΠ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα