Το νέο κατάστημα του θρυλικού Γαλακτοζαχαροπλαστείου "Η Δορκάδα" by ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί®Το νέο κατάστημα του θρυλικού Γαλακτοζαχαροπλαστείου "Η Δορκάδα", στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι γεγονός! 

Για δεύτερη φορά, ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ® και "Δορκάδα" ενώνουν τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά για τη μεταφορά του καταστήματος για πρώτη φορά από το 1961 (!) σε νέα διεύθυνση. Φυσικά όχι πολύ μακριά, ακριβώς απέναντι στον αριθμό 66 της οδού Κασσάνδρου.

Η ERGON ανέλαβε τις αδειοδοτήσεις, το στήσιμο του παρασκευαστηρίου με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και την ανακαίνιση - αναδιαμόρφωση του καταστήματος. Με το κορυφαίο team ανακαινίσεων που διαθέτουμε, υλοποιήθηκε ένα εντυπωσιακό έργο για να γίνει το στολίδι της Κασσάνδρου! 

Ο άνθρωπος πίσω από το μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα δεν είναι άλλος από τον γνωστό interior designer Δημήτρη Αδαμίδη, ιδιοκτήτη της ICON INTERIOR CONCEPTS 

Ευχαριστούμε θερμά:
  • τους ιδιοκτήτες του Δορκάδα ς, τα ξαδέρφια Γιάννη και Γιάννη Γκαβαλίνη για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την άψογη συνεργασία!
  • όλα τα τεχνικά συνεργεία και τις εταιρείες που τήρησαν το χρονοδιάγραμμα και εκτέλεσαν άψογα τις εντολές μας!
Η φωτογράφιση έγινε από το Caravel Studio Photography και την φωτογράφο Νικολέττα Βαϊναλή.

Μην χάνετε σημαντικές εξελίξεις
Κάντε εγγραφή στο Newsletter της ERGON με ένα κλικ
είναι δωρεάν, χωρίς χρήση cookies, χωρίς κουραστικές διαφημίσεις