ERGON: Διατηρούμε τις αρχές μας, διευρύνουμε τον τρόπο αλληλεπίδρασης μαζί σας



Διανύουμε μια περίοδο με πρωτοφανείς αλλαγές σχεδόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Εμείς στην ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί, είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με τις ίδιες αρχές, το τρίπτυχο: αξιοπιστία, επαγγελματισμός και συνέπεια.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας, οφείλουμε να προσαρμοστούμε ώστε να εξασφαλίσουμε σε όλους σας το ίδιο αποτέλεσμα, από τον τρόπο επικοινωνίας μας έως την τελική έκβαση της δουλειάς που μας αναθέτετε. 

Με αυτή τη σκέψη, διατηρούμε φυσικά όλους τους παραδοσιακούς τρόπους επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης, αλλά διευρύνουμε τις επιλογές, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες.

Oι νέες δυνατότητες


  • Επικοινωνία: Η επικοινωνία μας – πέραν των παραδοσιακών γνωστών μεθόδων – μπορεί να γίνεται και μέσω video διασκέψεων (Skype, Viber, Messanger κ.λπ.)
  • Διακίνηση εγγράφων / Paper-free office: Η διακίνηση εγγράφων μπορεί να γίνεται και ηλεκτρονικά όπου είναι δυνατόν μέσω πολλών ηλεκτρονικών εργαλείων (emails, Google Drive, Wetransfer, Dropbox κ.ά.). Είναι κάτι που ήδη εδώ και χρόνια το εφαρμόζουμε με μεγάλη επιτυχία και πολλούς ικανοποιημένους πελάτες και συνεργάτες.
  • Ηλεκτρονικό Κράτος: Έχουμε ήδη εξοικειωθεί με την έννοια του ηλεκτρονικού Κράτους. Πλέον, πολλά επίσημα έγγραφα που απαιτούσαν την επίσκεψη του πολίτη σε δημόσιες υπηρεσίες, εκδίδονται άμεσα από τον προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ένα tablet ή ένα smartphone μέσω της πλατφόρμας Gov.gr με απόλυτη ασφάλεια.

Λειτουργία γραφείου

Το γραφείο μας λειτουργεί με το κανονικό μας πρόγραμμα / ωράριο:
  • Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 20:00
  • Σάββατο: 10:00 – 15:00

Μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακριβώς ήταν πριν, είναι όμως στο χέρι μας, όλοι μαζί να ξεπεράσουμε το σοκ και να διαμορφώσουμε την κανονικότητα που μας αξίζει!

#MenoumeMazi

ergon logo




ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί ®

Ανδρεοπούλου 15, Θεσσαλονίκη (1ος Όροφος)
Τηλ.: 2310841656
Email: info@ergon-consulatnts.gr
Ιστοσελίδα: www.ergon-consultants.gr
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER