Όμιλος HotelBrain: 6 νέες μισθώσεις ξενοδοχείων για την HotelKeys

Η HotelKeys του Ομίλου HotelBrain, συνεχίζει να εμπλουτίζει το portfolio της με νέα μισθωμένα ξενοδοχεία, ακολουθώντας το στρατηγικό της πλάνο να φτάσει τις 10.000 κλίνες συνολικά, τα επόμενα 3 χρόνια. Συγκεκριμένα πρόσφατα εντάχθηκαν 6 νέα καταλύματα στο χαρτοφυλάκιο της, συνολικής δυναμικότητας 522 κλινών.

Βαδίζοντας με σταθερά βήματα ανάπτυξης, μόλις προχώρησε σε υπογραφές νέων μισθώσεων 6 ξενοδοχείων: ένα ξενοδοχείο στην Παροικιά της Πάρου (95 κλίνες), δύο στο Ρέθυμνο της Κρήτης (60 και 30 κλίνες), ένα συγκρότημα στη Νάξο (57 κλίνες), ένα ξενοδοχείο με ανεξάρτητα bungalows στη Ρόδο (130 κλίνες) και ένα ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης (150 κλίνες).

Η HotelKeys, διαθέτοντας σήμερα στο δυναμικό της 57 μισθωμένα ξενοδοχεία (6.050 κλίνες) σε όλη την Ελλάδα, και με πρόβλεψη να φτάσει τις 10.000 κλίνες μέχρι το 2022, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ξενοδοχειακή εταιρεία στη χώρα και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ξενοδόχους στην Ελλάδα.

Ο ευρέως αναγνωρισμένος όμιλος HotelBrain, διαθέτοντας σχεδόν 20 χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας στον ξενοδοχειακό τομέα, τα τελευταία 4 χρόνια μέσω της εταιρείας HotelKeys παρέχει λύσεις μίσθωσης, μεσοπρόθεσμης ή μακροπρόθεσμης διάρκειας. Συγκεκριμένα η HotelKeys, έχοντας υιοθετήσει το μοντέλο εκμετάλλευσης ξενοδοχείων «white-flag», προβαίνει σε μισθώσεις ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα. Με μεγάλη γεωγραφική διασπορά και πολύ διαφοροποιημένο τύπο μισθωμένων ακινήτων, ως προς το μέγεθος ή την τοποθέτηση τους στην αγορά, η εταιρεία πετυχαίνει τη μέγιστη λειτουργική απόδοση για κάθε μονάδα ξεχωριστά.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!