Host 2019: Η Electrolux Professional παρουσιάζει το νέο εμπορικό της σήμα και μία ολοκληρωμένη λύση για τη βιομηχανία φιλοξενίας

Η Electrolux Professional – ο παγκόσμιος νούμερο ΟnE έμπιστος και αξιόπιστος συνεργάτης σας στους τομείς της Εστίασης, Ροφημάτων – Ποτών και Καθαρισμού – προετοιμάζεται για μια ιστορική παρουσία στην Host – την κορυφαία έκθεση στον κλάδο της φιλοξενίας και της εστίασης. Θα πρωτο-λανσαριστεί το νέο σήμα Electrolux Professional καθώς και νέα συναρπαστικά προϊόντα – όπως SkyLine Cook & Chill, SpeeDelight και η νέα γκάμα προϊόντων Ροφημάτων και Ποτών.

Στην έκθεση Host (18-22 Οκτωβρίου 2019 στο Μιλάνο), η Electrolux Professional παρουσιάζει επίσημα το νέο εμπορικό σήμα Electrolux Professional, αντικαθιστώντας το λογότυπο της Electrolux. Η νέα ταυτότητα του σήματος εξακολουθεί να αναγνωρίζεται αλλά έχει σαφέστερη θέση, δημιουργώντας έναν βελτιωμένο προσανατολισμό για όλους τους πελάτες. Επιδεικνύει επίσης ότι η Electrolux Professional είναι ο παγκόσμιος ΟnΕ επιχειρηματικός εταίρος, κάτω από ένα εμπορικό σήμα.

Ο Alberto Zanata, Πρόεδρος της Electrolux Professional, δήλωσε: “Η παρουσία μας στην Host αυτή τη χρονιά υπόσχεται να είναι μια ιστορική παρουσία για την εταιρεία, ο πλέον κατάλληλος χώρος για να παρουσιάσουμε μερικά από τα τελευταία πρωτοπόρα επιτεύγματά μας. Επιπλέον, το νέο εμπορικό μας σήμα θα μας υποστηρίξει στο έργο μας, για να είμαστε ο OnE πιστός και αξιόπιστος συνεργάτης σας, προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο best–in–class προϊόντων, που παρέχουν την καλύτερη ποιότητα και την ανώτερη φροντίδα και καινοτομία για τους πελάτες μας. Επίσης, να διευκολύνουν την εργασία τους και οι επιχειρήσεις τους να είναι πιο κερδοφόρες και πραγματικά βιώσιμες”.

Ο στόχος της εταιρείας στην έκθεση

Η Electrolux Professional θα είναι το επίκεντρο της έκθεσης, παρουσιάζοντας τις βασικές αξίες της και την ταυτότητά της, προσφέροντας στους αντιπροσώπους και επισκέπτες της μια επιβλητική εμπειρία της αποστολής της εταιρείας, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η εργασία όλων των πελατών και οι επιχειρήσεις τους να είναι πιο κερδοφόρες και καθημερινά πραγματικά βιώσιμες.

Πράγματι, η φετινή έκθεση θα επιτρέψει στους επισκέπτες της Host να μάθουν γιατί και πώς η Electrolux Professional στοχεύει να είναι ο OnE αξιόπιστος και φερέγγυος συνεργάτης για όλους τους πελάτες, παρέχοντάς υποστήριξη σε όλες τις λειτουργίες τους και δημιουργώντας την μέγιστη επιχειρησιακή αξία για αυτούς, για μια ζωή:

– ενσωμάτωση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων για την Εστίαση, Ροφήματα – Ποτά και Καθαρισμό, όλα κάτω από ένα εμπορικό σήμα

– ηγέτης στον τρόπο σχεδιασμού λύσεων με βιώσιμη και ανθρωποκεντρική προσέγγιση, ώστε να είναι εύκολη η χρήση, η συντήρηση, το σέρβις αλλά και η παραγωγικότητα, η αποτελεσματικότητα και η αξιοπιστία.

– βοήθεια προς όλους τους πελάτες, ώστε να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους χάρη σε μια νέα πλατφόρμα ιστότοπου για τη διαχείριση όλων των αναγκών τους: τα προϊόντα και οι υπηρεσίες θα είναι προσβάσιμα, έτσι ώστε η απόδοσή τους να είναι ορατή μέσω αυτής της πρόσβασης με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, όλοι οι πελάτες θα έχουν ένα σημείο επαφής για να λαμβάνουν αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Ως πιο σημαντικό, η εργονομία θα είναι στο επίκεντρο του περιπτέρου. Η Electrolux Professional γνωρίζει ότι οι σεφ μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις εργονομικές συσκευές μας, από την άποψη της κερδοφορίας, των βελτιωμένων ροών εργασίας και της ποιότητας του χώρου εργασίας. Στη Host, η εταιρεία θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή της εργονομία 4 αστέρων, πιστοποιημένη από την ErgoCert, ένα ινστιτούτο πιστοποίησης που δοκιμάζει τα προϊόντα για να εξασφαλίσει – πιστοποιήσει ότι πληρούν τα υψηλότερα εργονομικά πρότυπα.

Η καινοτομία στο περίπτερο της εταιρείας

SkyLine – η νέα γκάμα φούρνων και ταχυ/ταχυκατα-ψυκτών – αποτελεί την ναυαρχίδα όλων των ζωντανών επιδείξεων των σεφ στο περίπτερο. Με βάση το συνδυασμό της έξυπνης τεχνολογίας και του ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού, το SkyLine έχει γεννηθεί για να δημιουργήσει ένα υψηλότερο επίπεδο στο Cook & Chill και στη συνολική επαγγελματική κουζίνα.

Το αποκλειστικό σύστημα SkyDuo επιτρέπει τον συγχρονισμό του συστήματος του φούρνου και του ταχυ/ταχυκατα-ψύκτη και την επικοινωνία μεταξύ τους, καθιστώντας έτσι τη ζωή στην κουζίνα πιο απλή και εύκολη, εξασφαλίζοντας πάντα κορυφαία ποιότητα τροφίμων με την υψηλότερη παραγωγικότητα.

SpeeDelight – η λύση του γρήγορου ψησίματος που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ποικιλία γευστικών πιάτων, 3 φορές πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές συσκευές – θα παρουσιαστεί στο περίπτερό μας, προβάλλοντας την επιχειρηματική ευκαιρία που δημιουργεί, από την προσφορά μοντέρνων έως γκουρμέ μενού με ταχύτητα ρεκόρ, όλο το εικοσιτετράωρο.

Οι συμμετέχοντες θα είναι οι πρώτοι παγκοσμίως που θα βιώσουν το πρόσφατο λανσάρισμα της γκάμας ροφημάτων και ποτών: μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών συσκευών για ζεστά ροφήματα, κρύα και παγωμένα ποτά, καθώς και παγωτό soft-serve. Με αυτή τη γκάμα, η Electrolux Professional είναι σε θέση να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες της.

Επισκεφθείτε το περίπτερό της εταιρείας στην Host: 18-22 Οκτωβρίου – Αίθουσα 2, Περίπτερα L32 M23


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!