Η Coca-Cola HBC "φέρνει" την Costa Coffee στην Ελλάδα

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε το λανσάρισμα Costa Coffee σε τουλάχιστον 10 από τις 28 αγορές της μέσα στην επόμενη χρονιά, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, καθώς επίσης η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Ρωσία και η Ελβετία.

Η συνεργασία αυτή δίνει τη δυνατότητα στην Coca-Cola HBC να ανταποκριθεί στις πολλές και διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών και πελατών της σε πολλά κανάλια της αγοράς και περιστάσεις κατανάλωσης.

"Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη που θα δημιουργήσει πραγματική αξία για τους πελάτες μας και για εμάς", δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Zoran Bogdanovic.

"Η προσθήκη μιας μάρκας τόσο ισχυρής όσο η Costa Coffee στο χαρτοφυλάκιό μας θα μας επιτρέψει να καλύψουμε περισσότερες περιστάσεις κατανάλωσης, να συνεργαστούμε ακόμα πιο στενά με τους πελάτες μας σε όλα τα κανάλια της αγοράς και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές κάθε μέρα. Με την εδραιωμένη μας οργάνωση, τις διαδικασίες μας και τις δεξιότητες που έχουμε αποκτήσει στην κατηγορία του καφέ, είμαστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο αυτή τη σπουδαία ευκαιρία".

Η Coca-Cola Company απέκτησε την Costa Coffee τον Ιανουάριο του 2019 και έχει επιταχύνει την ανάπτυξή της, με έμφαση σε προϊόντα που διατίθενται σε αυτόματους πωλητές (vending) ή είναι έτοιμα προς κατανάλωση (ready-to-drink). Η Costa Coffee είναι η κορυφαία εταιρεία καφέ στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη, Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Coca-Cola HBC ώστε να προσφέρουμε τον εξαιρετικό μας καφέ σε περισσότερους καταναλωτές", δήλωσε η Jennifer Mann, Global Ventures President για την The Coca-Cola Company."Η νέα συμφωνία είναι ένα ακόμα παράδειγμα του πώς η Costa Coffee βοηθά την Coca-Cola να γίνει μια total beverage company".

Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!