ΕΒΕΘ: Πρόσκληση συμμετοχής στην 2η ενημερωτική ημερίδα “BLUE_BOOST Info Day” στις 20 Ιουνίου 2019.

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ), που δραστηριοποιούνται σε επιλεγμένους τομείς της Γαλάζιας Ανάπτυξης (αλιεία, υδατοκαλλιέργειες, μεταποίηση - εμπορία ψαριών και άλλες συναφείς με αυτές δραστηριότητες), καθώς επίσης φορείς κι επιχειρήσεις που μπορούν να παράσχουν τεχνογνωσία στις ως άνω ΜΜΕ, προσκαλεί το ΕΒΕΘ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 2η ενημερωτική ημερίδα “BLUE_BOOST Info Day”, στις 20 Ιουνίου 2019.

Το ΕΒΕΘ θα πραγματοποιήσει την εν λόγω εκδήλωση την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρες 17:30 - 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του (Τσιμισκή 29, 1ος όροφος). Στην εν λόγω ημερίδα θα γίνει παρουσίαση του έργου BLUE_BOOST και ιδίως της τρέχουσας Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων Καινοτόμων Σχεδίων για τη Χορήγηση Κουπονιών Καινοτομίας, καθώς επίσης παρουσίαση καλών πρακτικών και καινοτομιών στους προαναφερθέντες, επιλεγμένους τομείς του έργου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Κατόπιν, θα υπάρξει κύκλος ερωταπαντήσεων σε σχέση με την Πρόσκληση και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων σε αυτήν. Επισημαίνεται ότι η εν λόγω ημερίδα είναι η τελευταία που θα πραγματοποιηθεί, καθώς η προθεσμία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της παραπάνω Πρόσκλησης εκπνέει στις 30.06.2019.

Η εν λόγω εκδήλωση προγραμματίζεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργου BLUE_BOOST (Πρόγραμμα
ADRION), που αποσκοπεί στην ενίσχυση των καινοτομικών δυνατοτήτων των Πολύ Μικρών-Μικρομεσαίων (ΠΜΜΕ) και Νεοφυών Επιχειρήσεων (Start-Up) που δραστηριοποιούνται στους τομείς της επονομαζόμενης «Γαλάζιας Ανάπτυξης» (οικονομία της θάλασσας) και ανήκουν στις εμπλεκόμενες περιοχές Αδριατικής - Ιονίου.

Το πλήρες πρόγραμμα της παραπάνω εκδήλωσης και η σχετική αίτηση συμμετοχής διατίθενται στο δικτυακό τόπο του ΕΒΕΘ www.ebeth.gr (Ενότητα Σημαντικά Θέματα), πατώντας εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής τους στο e-mail emmanouilidis@ebeth.gr μέχρι την Τετάρτη 19.06.2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο BLUE_BOOST, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στον παραπάνω δικτυακό τόπο του ΕΒΕΘ, στο δικτυακό τόπο του έργου https://blueboost.adrioninterreg.eu καθώς επίσης να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Μελετών & Έρευνας του ΕΒΕΘ, στα τηλέφωνα 2310 370181, 180 και 183, αρμόδιοι Γ. Εμμανουηλίδης, Αντ. Μπούμπουλας και Ερ. Παπαδημητρίου.


Όλες οι σημαντικές εξελίξεις στο e-mail σου από το ERGON blog!