Cοvve: Συνεργασίες με Nokia και την Deutsche Telekom

H Covve -μια ελληνικής ψυχής διεθνών προδιαγραφών startup που η ομάδα της έρευνας και ανάπτυξης της ζεικαι εργάζεται σε ένα κτήριο γραφείων στην Κάτω Κηφισιά- είναι καιρός τώρα που συνεργάζεται στενά με την Nokia και την Deutsche Telekom στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών στην κινητή τηλεφωνία. Το μότο της εταιρείας είναι και παραμένει: «The smartest, simplest contacts app» και αναφέρεται στην εφαρμογή της που διασύνδεει μεταξύ τους με απλό και έξυπνο τρόπο τις επαφές ενός συνδρομητή στο κινητό του τηλέφωνο.

Μάλιστα, είναι μία από μόνο 6 εταιρείες στην Ευρώπη που επιλέχθηκαν και έχουν πρόσβαση στην υλοποίηση λύσεων με το καινούργιο σύστημα της Nokia TAS.

Η Covve παρουσίασε καινούργιες λειτουργίες σε συνδυασμό με το TAS. Η παρουσίαση έγινε πολύ πρόσφατα στο Nokia Innovation Day.

Εξάλλου, μέσα στο μήνα- σύμφωνα με τον προγραμματισμό- το Covve θα διατεθεί και από την Τ-Mobile Πολωνία με ειδικές προσφορές για τους συνδρομητές της, ενώ μια διάκριση έχει την αξία της καθώς το Covve αναδείχθηκε ανάμεσα στα «καλύτερα προϊόντα της ημέρας» από το Product Hunt.

Η Covve είναι μέλος του NBG Business Seeds και η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει στο μετοχικό της κεφάλαιο είναι μία εταιρεία που έχει αναπτύξει, λειτουργεί και διαχειρίζεται «μια καινοτόμα ψηφιακή εφαρμογή που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που είναι οργανωμένο το επαγγελματικό αρχείο επαφών του χρήστη, δίνοντας τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και εταιρείες να αξιοποιήσουν το δίκτυο των επαφών τους. Συνδυάζει λειτουργίες διαχείρισης επαγγελματικών επαφών, αξιοποίησης προσωπικών επαφών και διεύρυνσης του επαγγελματικού κύκλου» (από τις συστάσεις της ίδιας της εταιρείας στο site της Εθνικής Τράπεζας).

Η Covve αποτελείται από μία ταλαντούχα ομάδα ατόμων με υψηλά προσόντα, που έχουν ευρεία εμπειρία από διάφορες χώρες και τομείς, συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για στρατηγική και τεχνολογία, τεχνολογικού σχεδιασμού και παραγωγής, διοίκησης και επιχειρηματικότητας. Το προϊόν που έχει αναπτύξει έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες που εκτιμούν και αξιοποιούν ενεργά το δίκτυο των επαφών τους. Χρησιμοποιείται από χιλιάδες επαγγελματίες, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, καθώς επίσης και σε επιχειρηματικά κέντρα της Σιγκαπούρης και του Ντουμπάι. Περιλαμβάνει μια γρήγορα αναπτυσσόμενη βάση εκατομμυρίων επαφών, με το 40% αυτών να είναι επιπέδου executive ή director, σε 1 εκατομμύριο εταιρείες που εδρεύουν σε 120 χώρες.

του Κώστα Τσαούση
newmoney.gr