Τα 10+1 σημεία των ομιλητών που ξεχώρισαν στο ThinkBiz Academy 2018!

Την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Μαΐου το ThinkBiz Academy 2018 άνοιξε τις πόρτες του για 2η συνεχόμενη χρονιά και υποδέχτηκε περισσότερα από 500 άτομα στις εγκαταστάσεις του OTEAcademy.

Με φετινό moto το «StartUpping Your Way» και βασικούς θεματικούς άξονες το Marketing, τις πωλήσεις, το HR και το IT χάρισε στους νέους μια ολοκληρωμένη εμπειρία επιχειρηματικότητας ενώ ξεχώρισαν τα παρακάτω αποσπάσματα των συμμετεχόντων στην εκδήλωση:

1. «Αυτός λοιπόν είναι ο κόσμος, η μόνη σταθερά είναι ότι θα υπάρχει συνέχεια αλλαγή! «, Μαρίκα Λάμπρου, Managing Director, Kafkas S.A

2. «Το να αποτυγχάνεις σημαίνει ότι προσπαθείς. Σημαίνει ότι είσαι ενεργός, ότι ζεις. Αποτύχετε άφοβα. Πάρτε ρίσκα τώρα που μπορείτε«, Κωνσταντίνος Κίντζιος , Business Development Director, ReGeneration.

3. «Δεν έχει σημασία από πού ξεκινάς, σημασία έχει τι θέλεις να κάνεις!«, Γιώργος Γάτος, Sales Development Director, Workable.

4. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μεταφερθούμε από μία νοοτροπία ότι γνωρίζουμε τα πάντα σε μία νοοτροπία ότι μπορούμε να μάθουμε τα πάντα«, Γιώργος Παναγόπουλος, Sales Financial Analyst, Twitter.

5. «Το μόνο πράγμα που μας προσδιορίζει… είναι ο τρόπος που τοποθετούμαστε. Άρα τελικά η ταυτότητά μας είναι μία μίξη στοιχείων που εμφανίζονται τη στιγμή που βρισκόμαστε όπου βρισκόμαστε«, Θωμάς Λ. Αποστολίδης, President & CEO, ELIKON Graphic Arts.

6. «Ο καταναλωτής πλέον είναι αυτός που έχει την δύναμη, είναι always on και μπορεί και επηρεάζει την επικοινωνία… Οι νέες τεχνολογίες είναι το μέλλον, οι καινοτομίες είναι το μέλλον, το internet, τα social media«, Χρήστος Λάτος, General Manager, OgilvyOne Worldwide Athens.

7. «Το brand δεν είναι αυτό που χτίζουμε εμείς αλλά αυτό που λένε οι άλλοι όταν εμείς λείπουμε«, Βασίλειος Βέλκος, Co-Founder, Code.Hub.

8. «Η τεχνολογία θα αλλάξει πριν προβλέψεις το προς τα πού θα πάει. Το θέμα είναι ότι πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορος στην αλλαγή για να την αντιμετωπίσεις και να είσαι κοντά της«, Παναγιώτης Μπούρας, Digital Recruiting Leader Europe & Talent Manager Greece, P&G.

9. «Όταν κάτι δεν πάει καλά δεν αλλάζω τον στόχο, αλλάζω τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζω τον στόχο«, Σοφία Θωμαΐδου, Managing Partner, Zeler Advisory.

10. «Ο νέος τρόπος, επανάσταση! Πρέπει να σκεφτούμε πάνω από developers, πέρα από developers«, Πέτρος Περλεπές, Analytics Engineer.

11. «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προβλέψουμε ποια είναι εκείνη η τεχνολογία, η οποία θα είναι ανάμεσα στο deception και στο disruption«, Μυλαίδη Στούμπου, Director, Cloud Productivity Sales, Germany & CEE, Microsoft.

Πέρα από τις ομιλίες όμως, στο φετινό πολυσυνέδριο έδωσαν έναν πιο βιωματικό χαρακτήρα τα εξειδικευμένα workshops, τα mock-up interviews, τα διαδραστικά παιχνίδια και happenings αλλά και το networking με ομιλητές, trainers και startups.

Ραντεβού του χρόνου!

startupper.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα