Βραβείο Digital B2B Office για την Globalnet Insurance Brokers



Στην εκδήλωση Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης 2017 που διεξήχθη την Παρασκευή 30 Ιουνίου παρευρέθηκε η ομάδα της Globalnet, μαζί με μεγάλο αριθμό εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς που έδωσαν επίσης το παρόν.

Στην εκδήλωση αυτή που αποτελεί πλέον θεσμό για την ασφαλιστική αγορά, έγιναν απονομές βραβείων από εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών σε εκπροσώπους επιχειρήσεων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης για την επαγγελματική αριστεία, τη μεθοδολογία και την πρακτική που ασκούν, αλλά και σε αυτούς που καινοτομούν και ξεχωρίζουν για τη μεθοδολογία και την πρακτική που ασκούν.

Στην κατηγορία βραβευθέντων Special Marketing & Digital Awards η Globalnet Insurance Brokers κέρδισε το βραβείο Digital B2B Office.



Το Β2Β Ηλεκτρονικό Γραφείο της Globalnet αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές της ασφαλιστικής αγοράς για τα δίκτυα συνεργατών, με βασικά εργαλεία τη δυναμική εφαρμογή της συγκριτικής τιμολόγησης, μιας μεγάλης σειράς retail προϊόντων διαφόρων ασφαλιστικών εταιριών και κλάδων, δίνοντας έτσι δυνατότητα άμεσης προσφοράς και ασφάλισης στους πελάτες των συνεργατών για μια μεγάλη γκάμα σύγχρονων προϊόντων, αλλά και εφαρμογές που μειώνουν σημαντικά το διαχειριστικό κόστος του συνεργαζόμενου ασφαλιστικού γραφείου, ώστε να αναπτύσσεται περαιτέρω παραγωγικά.



Παρέχει στους συνεργάτες της εταιρίας ένα ταχύτατο, ασφαλές και πρακτικό περιβάλλον διεκπεραίωσης για όλες τις καθημερινές πωλησιακές και διαχειριστικές εργασίες του γραφείου τους και συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ προβλέπει τις απαραίτητες διαδικασίες που επιτρέπουν στους συνεργάτες της να ανταποκρίνονται στις ρυθμίσεις της Εποπτικής Αρχής.



Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Globalnet κυρία Ευγενία Καφφετζή δήλωσε: "Τα βραβεία ανήκουν σε ανθρώπους. Το βραβείο της Globalnet ως DIGITAL Β2Β OFFICE μπορεί να το παρέλαβα εγώ, αλλά ανήκει στην Ομάδα Globalnet, που χρόνια τώρα καινοτομεί σε συστήματα και διαδικασίες υποστήριξης πελατών και συνεργατών. Είμαι περήφανη για την Ομάδα μου!! Συγχαρητήρια θερμά στην Morax Media για τις πρωτοβουλίες και την απονομή τιμής στην αγορά μας."



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα